Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Tankietnyje praktisy

<< < (11/16) > >>

Apos:
Jeżeli do walk czołgowy w RO dodamy dodatkową dawkę realizmu jaki proponujecie to gra skończy się na tym, że na mapach pancernych wszyscy będą szli do niemców, którzy z racji historycznej muszą być faworyzowani i posiadać o wiele lepsze czołgi. Obecnie w RO sprawa czołgówek jest zbalansowana i wygrywa ta strona, która po prostu lepiej gra - czyli Ci którzy potrafią lepiej strzelać oraz najskuteczniej ogarniają podczas rozgrywki i tak powinno zostać.

Gatki o tym że skontowanie czołgów jest cheatem i daje nieśmiertelność jest totalną bzdurą - dobry gracz rozwali taki czołg w 2-3 strzałach . Sry panowie, ale grywalność, a nie realizm uber alles.

@sgt.Spy w FB nikt nie będzie zmieniał siły ognia na mapach, które zostały wydane zbalansowane. Przekręcanie liczebności posiłków czy pojazdów by było bardziej historycznie to nie u nas.

Wittmann:
widać że fall barbarossa to będzie zwykłe granie na zwykłych mapach tylko że pod rozkazami ,myślałem że jak coś już sie robi to musi być dobre a tu szkoda zachodu taki sam realizm czołgowy to ja znajde w company of heroes,a jak ktoś w to grał to wie o co chodzi

Apos:

--- Quote ---Wittmann :
widać że fall barbarossa to będzie zwykłe granie na zwykłych mapach tylko że pod rozkazami ,myślałem że jak coś już sie robi to musi być dobre a tu szkoda zachodu taki sam realizm czołgowy to ja znajde w company of heroes,a jak ktoś w to grał to wie o co chodzi

--- End quote ---

CoH został okrzyknięty grą oraz strategią roku 2007 :) Partyjki online mimo połowicznego realizmu walk czołgowych były wymagające oraz pełne akcji. Grywalność ma zawsze większą wagę niż bezgraniczny realizm.

anyway: jeżeli zorganizowane bitwy 16vs16 na specjalnie przygotowywanych  mapach (~50) pod względem realiów historycznych uważasz za "zwykłe granie" to FB rzeczywiście nie sprosta Twoim wymaganiom :/ .

Banita:
A tak poza tym... Czy owe czolgi w FB tez beda "kupowane" za te same punkty za ktore beda kupowane bronie dla druzyn?:>

Yab_PL:
bedzie wszystko wyjasnione, ale powiem ze mniej wiecej tak

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version