Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Nowy Admin na Asterach
Skar:
Tych Dziesięć osób też trzeba pilnować ^^
kazmirzk:
--- Quote ---BartBear_[PL] :
Na własne życzenie i po poparciu środowiska nowym Adminem zostaje kazmirzk.
--- End quote ---
No tu Bart nie do końca masz rację.. bo to Plonek mnie prosił, bym się zgodził uzasadniając to tym, że często na Asterkach przesiaduje oraz wykazuję się "kulturą osobistą". Tak czy inaczej dziękuję za powierzenie mi tej roli.. i postaram się "do my best"..
BartBear_[PL]:
--- Quote ---kazmirzk :
--- Quote ---BartBear_[PL] :
Na własne życzenie i po poparciu środowiska nowym Adminem zostaje kazmirzk.
--- End quote ---
No tu Bart nie do końca masz rację.. bo to Plonek mnie prosił, bym się zgodził uzasadniając to tym, że często na Asterkach przesiaduje oraz wykazuję się "kulturą osobistą". Tak czy inaczej dziękuję za powierzenie mi tej roli.. i postaram się "do my best"..
--- End quote ---
LOL
No cóż kolega Plonek w takim razie pokombinował bo do mnie uderzył ze 2 albo 3 razy że jesteś CHĘTNY zostać Adminem (dziwiło mnie to że się sam nie zgłaszałeś, no ale cóż może wstydliwy jesteś ;p), już nie napiszę jak to ponoć bardzo się cieszyłeś na tą okazję bo to przedstawione mi było niecenzuralnie :wink
Tym niemniej "Niechcem ale muszem" też się widać sprawdza, więc GL :D
kazmirzk:
Hmm Plonek cóż żeś ty tam powypisywał ( pewnie w piątek- po powrocie z wycieczki zakrapianej Słowackim winem w plastikowej butelce za 2 zł 10 gr :) ) ?
--- Quote from: Skar ---ps; to teraz juz nie moge na Ciebie mowic "LAMA"? :P
--- End quote ---
Nie przypominam sobie żebyś mnie tak nazwał.. Ale Twoja wypowiedź: "kazmirzk :( jak tak pomysle o Twoim charakterze =\ przypominasz mi mojego św.p psa :( az mnie w gardle sciska =\" powaliła mnie na kolana..
A lamą jestem więc się nie obrażę za tego typu stwierdzenia :)
Skar:
^^ ok :P
lama :P
ps nie wiem dlaczego wtedy mi sie tak skojarzyles hehe ^^
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version