Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Fall Barbarossa - temat ogólny
Apos:
@kryszek, sprawa wygląda tak, że mamy traktować się jak dorośli ludzie z kulturą. Każdy dorosły w życiu codziennym wie, że nawet w pracy jak raz powie 'k*rwa' to czuje się z tym lepiej lub zażartuje w wulgarny sposób. Co innego jest gdy jakiś młodociany co drugie słowo używa przekleństw, gada głupoty i wydaje mu się, że jest najmądrzejszy - tacy będą mieli do czynienia z Sądem Wojennym.
@Sadek, osoby, które nie mają predyspozycji dowódczych pozostaną żołnierzami, jest to oczywiste. Nie widzę tutaj nic krzywdzącego dla takich, ponieważ każdy ma do spełnienia określoną rolę w bitwie.
kryszek:
W pełni Cię rozumiem, tylko chodzi mi o to, ze potrafię zakrzyknać jakąś kurwę, jak mnie zabijają czasem xD
gustavo:
Czyli jeśli nie będe oficyjerem i słabo strzelam będe mógó donosić ammo 8)
Sadek76_pl:
--- Quote ---Apos :
@Sadek, osoby, które nie mają predyspozycji dowódczych pozostaną żołnierzami, jest to oczywiste. Nie widzę tutaj nic krzywdzącego dla takich, ponieważ każdy ma do spełnienia określoną rolę w bitwie.
--- End quote ---
czyli każdy może zgłaszać o bany? bo nie widzę tu powodu by akurat miał tylko takie prawo Jey co ciekawe że sytuacja może mieć odwrotną sytuacje bo z jakiej racji ma mięć tylko jedna osoba takie prawo która już z góry zapowiada co będzie robić.
kazmirzk:
--- Quote ---kryszek :
W pełni Cię rozumiem, tylko chodzi mi o to, ze potrafię zakrzyknać jakąś kurwę, jak mnie zabijają czasem xD
--- End quote ---
Od tego jest push to talk na TS.. mozesz krzyczec do woli a nikt cie nie uslyszy poki klawisza nie wcisniesz.. Hmm tyle w teorii, bo ja pomimo tego tez "czasem" sobie glosno zaklne na TS ^^
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version