Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Fall Barbarossa - temat ogólny

<< < (12/53) > >>

Bathin:

--- Quote ---kryszek :

--- Quote ---JeyPL :
Mam nadziej ze jak dojdzie do czegos to na TSie kazdy bedzie potrafil trzymac miejsce w szyku i nie gadac "eełe zabił mnie" za ogólne przeszkadzanie co wiecej bede lidera uslinie naciskal na wykopanie lub bana dla takiej osoby.

--- End quote ---

Czyli jak mnie zastrzelą, to nie bede mógł zakrzyknąć "cholera dostałem, budynek na lewo greczki 2 okno prawo??"

--- End quote ---

Skoro pro tak pisze to tak ma być Kryszek

JeyPL:
nie pro, a BPP

Sadek76_pl:
gorzej będzie z wymową u nie których na TSie bo za cholerę jak ktoś fafluni to ciężko zrozumieć o co mu chodzi ale najważniejsze jest to że gra ma być klimatyczno taktyczna:D

Bathin:

--- Quote ---Sadek76_pl :
gorzej będzie z wymową u nie których na TSie bo za cholerę jak ktoś fafluni to ciężko zrozumieć o co mu chodzi ale najważniejsze jest to że gra ma być klimatyczno taktyczna:D

--- End quote ---

Hehehehh, dobre

Sadek76_pl:

--- Quote ---JeyPL :
Mam nadziej ze jak dojdzie do czegos to na TSie kazdy bedzie potrafil trzymac miejsce w szyku i nie gadac "eełe zabił mnie" za ogólne przeszkadzanie co wiecej bede lidera uslinie naciskal na wykopanie lub bana dla takiej osoby.

--- End quote ---

Czyli wielki pro w szeregach ORMO (Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej) będzie stał czujnie na straży i pilnował porządku za który otrzyma opaskę członka dyplom i odznakę

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version