Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Fall Barbarossa - temat ogólny

<< < (47/53) > >>

kryszek:
Nie, szukasz realizmu, a graf Ci pisze,ze jak tak to lubisz, to zamiast "pierdolić" mozesz jechać do Afganistanu albo Iraku, i będziesz miał od cholery realizmu, który wcale nie ejst fajny:P

Odi^PrOfAnUm:
to z czego można strzelać? z palców?

Skar:
Co do biodra, to 20 metrow to nie jest nieosiągalna odległość (na takich mapach jak kaukasus)

--- Quote ---dobra skończ pierdolić Graf taką gadkę, bo słyszałem opowieści bardziej wzruszające...
Co Ty myślisz, że szukam tutaj sensacji i sławy?
Kogo obrażam, wymieniłem kogoś?, a mam wymienić tych którzy mnie tutaj obrazili?, więc skończ pierdolić...
--- End quote ---

Narzucasz swoje zdanie nie przyjmując zdania innych o.0 No i nie musisz sie tak emocjnować ^^
Ja się zgodze z Grafem, gra ma być realna, ale ma nas także od realności wyzwalać:)

ShariK PL:
Jak się ma wprawę i dobrą formę, to z biodra można trafić powyżej 20 metrów. Mój rekord to jakieś 50 metrów zabijając Es's klotzena na basowce (sam byłem zdziwiony że miałem takiego farta :D)

cichy.:
eh, już nawet na krótkich wakacjach mnie zmuszają do wypowiedzi,,,

Mym skromnym zdaniem, w całej tej kampanii chodzi głównie o zabawę i jakieś takie podniesienie ro z tytułu "gry ala publik only" :P

Nierozumiem ludzi którzy szukają błędów w tej "imprezie" nawet wtedy kiedy ona się jeszcze nie zaczęła, i ok może to i jakaś wersja beta, ale wydaje mi się, że i tak wszystkiego nie da się dopilnować na samym początku, a to co nie dopilnowane wyjdzie poprostu w praniu i tam też się to naprawi.

To, że organizatorom się chce, to już coś, uszanujcie to i raczej doradzajcie niż negujcie, bo jak narazie to co przeczytam np. ( bez obrazy) posty Franza to ciągle coś o nazizmie itp u niego widzę, ( taka gra, że niemcy walczą i niech se walczą a jak ktoś ma ugruntowane takie postawy moralne itp, to już jego głęboki problem)ja np. zawsze byłem wielbicielem Erwina Rommla.A Sharik np. pisze bez sensu ( zazwyczaj) btw. Sharik ty u ruskich grasz ma się rozumieć?Bohuna nie czytałem bo mi się nie chciało. Nie czepiam się was panowie, bo nie o to chodzi.

Dawać konkretne pomysły i rozwiązywać spory, wtedy fall barbarossa każdemu się spodoba.
sry za błędy ( i tak wiem, że ktoś się do mnie dowali xD)
peace

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version