Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Fall Barbarossa - temat ogólny
Hiacenty:
Dlaczego nie można strzelać z biodra no soory ale ja już przyzwyczajony jestem do tego:O_o przecież nie będę celował w gościa z jednego metra :D
patrykus93:
A ja pisałem że z dalszej odległości :) z bliska to wiadomo że tylko z bioderka :D Wkurzają mnie tacy niby pro którzy chcą się popisać jak to koszą każdego z bioderka z 20 metrów.Inna sprawa że tacy tracą najwięcej posiłków...
Graf:
@Franz, nie mam zwyczaju się wypowiadać gdy nie mam czegoś do powiedzenia, ale teraz czuję potrzebę. Śledzę Twoją karierę na tym forum i mam kilka przemyśleń. Jesteś wyjątkowym człowiekiem i wyrastasz ponad przeciętność - przynajmniej tego forum. Mówisz o pięknym projekcie który realizujesz (Twój KLAN) i wspaniale go opisujesz. Mówisz że odnosisz sukcesy i jesteś w tym spełniony. Tylko po co obrażasz innych. Tylu epitetów ile Ty użyłeś w swoim powyższym poście nie było we wszystkich komentarzach do Twoich przemyśleń, a chyba o to masz żal. Zarzucając cokolwiek przedmówcom masz pretensje że "naród jest głupi bo na mnie nie głosuje". Co do realizmu o którym tak pięknie piszesz to powiem Ci jedno: DLA KAŻDEGO JEST ON OSIĄGALNY - Tylko trzeba chcieć. Byłem szeregowcem może nawet sierżantem. Spałem na poligonie pod namiotem przy -20 stopni celcjusza plus pare innych ciekawych przygód - miło je się wspomina przy piwie z kolegami. Powiem Ci jednak szczerze do Iraku czy do Afgana bez rozkazu jednak bym nie pojechał - znam kilku co tam byli - żadna bajka, prawdziwy real, dobrze jak po powrocie psychologa nie trzeba. Proszę nie obrażaj innych tylko dlatego że Ci nie klaszczą. Znajdź kilku zwolenników poza Swoim KLANEM i pociągnij ich za sobą. Pozwól innym pobawić się tą grą bo to nie jest real a zabawa i w zasadzie od realu ma nas wyswobodzić chociaż na chwilę.
Pozdrawiam.
Franz:
dobra skończ pierdolić Graf taką gadkę, bo słyszałem opowieści bardziej wzruszające...
Co Ty myślisz, że szukam tutaj sensacji i sławy?
Kogo obrażam, wymieniłem kogoś?, a mam wymienić tych którzy mnie tutaj obrazili?, więc skończ pierdolić...
ShariK PL:
No właśnie, z biodra się strzela,np gdy się zostało zakoczonym przez jednego głupa z pepeszą, to często ratuje życie :p
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version