Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Fall Barbarossa - temat ogólny
Franz:
Otóż to, każdy ma inne oczekiwania względem kampanii - jeden większe, drugi mniejsze...ta jest banalna, bez fajerwerków, adresowana dla "szarych graczy".
Ludzie cenią prostotę i tyle. Tu się bawimy, gramy, wspólnie kochamy...
Tutaj faktycznie dobry jest cel...trzymać za ręce trupa, byleby nie poszedł na dno (chodzi o kameralną scenę polską)
Wyjść z czymś swoim, bardziej ambitnym, skomplikowanym?, hmmm...tylko kto to kupi?
Jak tutaj co 2 słowo - ale to tylko GRA, ale to tylko ZABAWA, ale to tylko, tylko...
Projekt może być skomplikowany i głęboki, tylko kto podoła jego wymaganiom...
Ten projekt jest na miarę i niema co komplikować, ja mogę ze swojej strony wymyślać dużo, to po kiego chuja, zaraz pojadą po mnie, że jestem jakimś parszywym cwelem, nazistą, czy komunistą. Bo tutaj wszyscy są "poprawni politycznie" i pewnie jeden Ci nawet dojebie "to może jeszcze wirtualne obozy zagłady" i z takimi rozmawiać i myśleć o szerszym projekcie, szkoda zachodu...
Ale muszę Wam przyznać jedno, nazwa chociaż trzyma kanon i realizm FALL BARBAROSSA - dopisałbym tu jeszcze "wersja beta", albo "wersja demo".
Skar:
Franz, nie rozpaczajmy... Ambitny projekt nie musi rownać się propagowaniu nazimu lub komunizmu...
Ale sam musisz przyznać że naszej scenie narazie potrzeba troche... KOMERCJI czegoś co się ma dobrze sprzedać ;) i bawić ludzi :) żewbyśmy wszyscy mogli razem zaśpiewać: "Jak anioła głos..." :D
JeyPL:
ja ni jestem poprawny politycznie, jeb@#$ lysy skinol, ale wracajac. Dopisac mozna tylko wg mnie cos ala , Edycja I. czy cos takiego. Skoro jest wielu chetnych by sie w to bawic, to po co czepiac sie szczegolow?
Apos:
Bohun powstała cała MASA poprawek mająca na celu zbalansowanie systemu IC, który w obecnej rozgrywanej na zachodzie kampanii jest typową ustawką pod Axis (w administracji siedzi 2 niemców). M.in. o tym pisał właśnie Yab, bo nie tylko jego i mnie, ale również całą resztę Allies po prostu żenuje postawa organizatorów. I te oraz inne zmiany powstały po to, aby każdy gracz nieważne po której stronie będzie miał satysfakcje z gry - tutaj Wawer oraz Yab mi świadkami.
Więc nie masz racji i proszę Cię nie sabotuj - bo tak to można nazwać - projektu. Z Twojej postawy można wyczytać już tylko jedno - krytykę czyjejś pracy, że ktoś już coś zrobił. Ja bym na Twoim miejscu nie tracił czasu na pisanie tych nic nie wnoszących już do tematu postów, a pokazał, że sam masz lepszy pomysł i go zrealizował. Załóż osobny do tego temat i podziel się w nim ze sceną. Przyjmij również do wiadomości, że teraz nie masz już wpływu na realizację Barbarossy.
jedyną krytykę, którą przyjmę będzie opinia uczestników Barbarossy.
@Guz przez cała karierę RO powstały może 3-4 takie projekty i tylko dwa żyją...
patrykus93:
Mam nadzieję że nie będzie takiego biegania i strzelania sobie z dalszej odległości z bioderka jak ma to miejsce na serwerach publicznych i meczach bo popsuło by to całą zabawę i realizm.Niech to wygląda jak wojna gdzie żołnierze nie wybiegają nagle i chcą pokazać jacy to oni są pro.Na wojnie żołnierz myśli przede wszystkim o tym by przeżyć i takie akcje w FB były by nie na miejscu.Apeluje o to byście zachowywali się REALISTYCZNIE(mniej więcej :) )Mam prośbę do organizatorów by pilnowali nie tylko porządku jeśli chodzi o kulturę graczy ale też stylu gry by nie było takich akcji a la CS.
Bohum od jakiegoś czasu czytam te twoje komentarze i mi się niedobrze robi.Jakim prawem można krytykować lub że tak powiem sabotować projekt który jeszcze nie powstał?Wstrzymaj się proszę do czasu gdy Fall Barbarossa wyjdzie.
Już dawno się tak nie rozpisałem na żadnym forum :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version