Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Fall Barbarossa - temat ogólny

<< < (44/53) > >>

Yab_PL:

--- Quote ---Bohun :

--- Quote ---Yab_PL :
Nie chce aby to brzmialo jak wymadrzanie sie, ale my (czesc z ludzi z enclave) wlasnie gramy w podobny projekt ktory nazywa sie IC i wiemy jak to wyglada w praniu. Z takim uproszczonymi zasadami to rosjanie dostaja od 42-44 praktycznie na kazdej mapie (a juz tym bardziej z czolgami) w dupe i to tak ze ze spawna nie wychodza.
--- End quote ---

Dla mnie to co napisał Yab, to dowód, że system IC nie jest dobry. To po cholerę wzorować się na nim.

--- End quote ---

to nie to ze system IC jest zly. W IC tego nie wymyslil ze Tygrys odbija 76mm, Pantera odbija 76mm & 85mm, Panzerfausty lataja na 100m i mozna strzelac zza przeszkody a kazdy zolnierz moze miec ich 3 sztuki no i ze MP44 wali prawe tak samo celnie na dalsze odleglosci jak semi a pepesza nie...

Bohun:
No tak, ale wpierw powstała gra i system kampani dostosowuje się do gry, a nie odwrotnie.  
Mnie najbardziej martwi postawa Aposa, bo wyczuwam, że jest niechętny na wszelkie poprawki do ewentualnej  kolejnej edycją jeśli takowa będzie. O tym jak powinny wyglądać kolejne edycje powinno decydować zdecydowanie szersze grono.

patrykus93:
A co będzie jak chciało by w grać np. 50 osób a miejsce by było dla 32?Losowanie czy zrobiło by się w tym czasie jakąś mniejszą bitwę dla pozostałych?

Yab_PL:
beda rotacja osob w czasie pojedynku. Jesli nikt nie bedzie chcial dobrowolnie to sie wylosuje ochotnika do opuszczenia:D

Wawer:

--- Quote ---Bohun :
Mnie najbardziej martwi postawa Aposa, bo wyczuwam, że jest niechętny na wszelkie poprawki do ewentualnej  kolejnej edycją jeśli takowa będzie. O tym jak powinny wyglądać kolejne edycje powinno decydować zdecydowanie szersze grono.

--- End quote ---

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Przyznam Bohun, że czytając Twoje posty wyczuwam, że jestes niechętny jakiejkolwiek kampanii a ile nie Ty ją tworzyłeś. Przecież nikt Cię do niczego nie zmusza...
Masz pomysł? Nic nie stoi na przeszkodzie byś go zrealizował i zachęcił do niego innych. Na razie jednak wygląda to tak, że ktoś coś wymyślił, zrobił a ty po prostu piszesz co chwila - nie grajcie w to bo mi się nie podoba.
Bohun, uwierz mi...wszyscy już to wiedzą.

Zabawa jest skierowana do tych, którzy mają ochotę dobrze się bawić grając mecze 16vs16 z urozmaiceniem w postaci mapy taktycznej i wojskowej nomenklatury. Tyle i tylko tyle.Jeśli ktoś nie ma na to ochoty, grał nie będzie. Jeśli zaś znajdą się chętni ( a z tego co wiem nie zabraknie nam ludzi) serdecznie zapraszamy.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version