Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Fall Barbarossa - temat ogólny
Sava:
--- Quote ---Ja podchodzę do tego poważnie i dla mnie jest to służba, a nie zabawa
--- End quote ---
O.o paaanoooowie... więcej dystansu do GRY (podkreślam GRY)
Skar:
^^ Tak kryszek :P a potem placzesz czemu nie jestes gienieralem :P
a tak do tematu to cała kampania została już PRAWIE bądź całkowicie PRZYGOTOWANA.
Myślę, że będziemy mogli ją komętować dopiero jak pogramy, dajmy szanse autorom pokazać w PEŁNI co nam przygotowali, jak sie okaze nie wypalem to ich spalimy na stosie i zrobimy swoją, a narazie poczekajmy cierpliwie :D
btw: zgadzam się z przedmówcą ^^
Franz:
Aktor też powinien pieprzyć swój zawód...powiedzieć, po co mam sie wczuwać w rolę, jak tylko ją odgrywam i to jest tylko film...a jednak jest inaczej. Zawsze kiedy wchodzisz głębiej, dostarcza Ci to lepszych wrażeń. Ja chce na chwilę zapomnieć o tym gównie, o rzeczywistości, taką możliwość dają mi gry komputerowe, tu mogę być każdym :D
Skar:
Masz problemy z osobowością?? :D sry :P
--- Quote ---Aktor też powinien pieprzyć swój zawód...powiedzieć, po co mam sie wczuwać w rolę, jak tylko ją odgrywam i to jest tylko film
--- End quote ---
Aktor robi to dla kasy, gracz dla zabawy, ale wczuwanie sie w bycie faszystą online... No nie wiem
Sava:
--- Quote ---Aktor też powinien pieprzyć swój zawód...powiedzieć, po co mam sie wczuwać w rolę, jak tylko ją odgrywam i to jest tylko film...a jednak jest inaczej. Zawsze kiedy wchodzisz głębiej, dostarcza Ci to lepszych wrażeń. Ja chce na chwilę zapomnieć o tym gównie, o rzeczywistości, taką możliwość dają mi gry komputerowe, tu mogę być każdym
--- End quote ---
Sorry stary... ale dla mnie to co piszesz to już przekroczenie granicy...
Ustaw sie z chłopakami z "wermahtu" wykupcie sobie sprzęcior i leccie w mundurach z ASG przeciw sobie... to to zrozumiem to jest fajna zajawka, ale z żeby gry komputerowej robić życie... kurwa.. ja padłem..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version