Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Fall Barbarossa - temat ogólny

<< < (31/53) > >>

Hiacenty:
Skar twoja inteligencja mnie przeraża  xD jeszcze cię dorwę na TS :* :D

a po ile stoi ten kawałek hm:p?

Bohun:
No nie wiem czy takie wymieszanie skłaów nie sprawi, że bedziemy mieli do czynienia z publikiem inaczej. rozsądnie by było w ramach każdej ze stron stworzyć podgrupy 3-4 osobowe, które mogły by być złożone z członków danego klanu. Inaczej to cienko widze taktykę.

kryszek:

--- Quote ---Bohun :
No nie wiem czy takie wymieszanie skłaów nie sprawi, że bedziemy mieli do czynienia z publikiem inaczej. rozsądnie by było w ramach każdej ze stron stworzyć podgrupy 3-4 osobowe, które mogły by być złożone z członków danego klanu. Inaczej to cienko widze taktykę.

--- End quote ---

A jak by sie porozumiewały te wszystkie grupy??Znaczy wiesz, to ludzie od taktyki wymyślą taktyke :D więc cholera wie,czy nie bedzie podgrupek :P

JeyPL:
zabawa z tymi taktykami, idziesz na przejecie spotykasz wroga strzelasz idziesz dalej, armia czerwona tak zdobyla berlin ;p

Banita:
A ja tak zaabstrachuje od tematu i powroce do wschodnich muzykantow... Otoz wpadl mi do glowy niesamowicie intrygujacy i jakze wysublimowany pomysl... na logo fall b.: moznaby zrobic mape na ktorej jest scena teatralna z poustawianymi lawkami dla orkiestry. powsadzac w nie ludzi - kazda bron w inna lawke, dzialo przeciwpancerne zamias bebna, gruppenfuhrera na dyrygenta i ciach! robimy screena i mamy wschodnich muzykantow.. od biiedy mozna bedzie jeszcze zagrac toccate na 32 karabiny - chyba ze byloby nas wiecej po jakims starciu ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version