Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Fall Barbarossa - temat ogólny

<< < (4/53) > >>

Apos:
@Herr_Batke, zasady rozgrywki będą udostępnione na forum kampanii, a wszelkie dalsze niejasności zostaną wytłumaczone - mogę tylko powtórzyć to co pisałem już wcześniej: udział w kampanii będzie nieobowiązkowy, więc nikt na Ciebie nie będzie krzywo patrzył gdy się spóźnisz bądź nie zagościsz na paru bitwach.

Wszystko się powinno wyjaśnić wraz z startem oficjalnego forum....

@Liipa, możesz spodziewać się mojej wizyty u Was na TS dziś wieczorem :)

@cichy, o takich bajerach może będziemy myśleć po pierwszej edycji Fall Barbarossa, wpierw kampania musi wystartować

Skąd wiecie, że będzie Sąd Wojenny? Kto puścił farbę.... :|

;)

Wawer:

--- Quote ---Apos :

@cichy, o takich bajerach może będziemy myśleć po pierwszej edycji Fall Barbarossa, wpierw kampania musi wystartować

--- End quote ---

Równie dobrze można to uruchomić w trakcie kampanii o ile ktoś zdolny się znajdzie i zrobi co trzeba.

Guz:
Nie oszukujmy sie pierwsza edycja jak kazdy pilot ma za zadanie wysondowanie zainteresowania projektem. Zmiany zapewne pojawia sie w nastepnych edycjach w tym zapewne kilka pomyslow ktore z kilku powodow nie znajda sie w tej odslonie.

szpara16:
Ja bym to widzial tak...
-stworzyc kampanie 1939-1945(fajnie jakby zrobic 2 fronty, bo customow jest pelno i zabawa bylaby lepsza)
-zliczac punkty kazdego gracza a pozniej jakos to wyroznic (np. dla najlepszego huntera Szpary nowy komp za 15 tys zł :yes)
-medale za jakies zwariowane i bohaterskie czyny (np na BDJ wysadzic wszystkie nieprzyjacielskie czolgi na respe <joke>)
-itd :P

Wawer:
Co do rang, stopni wojskowych i medali - o tym decydować będzie dowódctwo danej armii. ( znów Apos mnie opierdzieli, że zdradzam wielkie tajemnice:p) Jakieś tam ramy tych awansów zostana zakreślone ale decyzje dowódctwa będą autonomiczne.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version