Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Sabaton 40-1 ..
Haratacz:
--- Quote from: Odi^PrOfAnUm ---jakaś górka przede mną
--- End quote ---
:yes coraz bliżej, mam jakiś trop. Górka to nie wiele, ale zawsze coś. Zaraz rozkminie skąd jesteś:yes
Swoja drogą, taka muzyka może zachęcić innych do nauki historii, a nie olewać to, bo było kiedyś, itp. coraz więcej jest takich zachowań i trzeba to tępić.
Jeśli Sabaton "nawróci" chociaż kilkanaście osób to i tak nie jest źle w obecnym świecie, gdzie "najpiękniejszy kolor jest zielony, zwłaszcza gdy ma kilka zer" jak śpiewało KSU.
Pozdrawiam.
Biały Orzeł:
Nie mitologizujcie sabatona :) Nie stworzono go jako Polski Głos Zapomnianych tylko kapele która gra co lubi.Odi ich nie lubi i git :) Po co bijecie pianę.Metalu też słucham od dawna (pewnie dłużej niż Odi żyje ;) ) a się mi podoba...I co? I nic :D Lubię też Nightwisha (z Tarją, żecz jasna ) który dla większości metalowej braci jest kupą :)
Odi^PrOfAnUm:
Ostatnio to w ogóle przestałem dzielić muzę na gatunki: łatwiej jest na to co dobre i na to co nie jest dobre. Tez czasami słucham Nightwisha, nawet Within Temptation. W ogóle ostatnio na zmianę GaGa, Manson, The Prodigy i muza z Gladiatora i trochę Marillion.:D
--- Quote --- coraz bliżej, mam jakiś trop. Górka to nie wiele, ale zawsze coś. Zaraz rozkminie skąd jesteś
--- End quote ---
Hm, zabrzmiało groźnie :)
Tymex:
Dobrze mądralo. Słuchaj, nikt tu nie każe Ci uwielbiać Sabatonu. Posłuchałeś Primo Victoria?Było fajnie, ok. Możesz już nie słuchać go i mam to gdzieś lecz nie obrażaj ich mianem cipkometalu. Cipkometal to może Tokio Hotel gdzie nie odróżnisz kobiety od faceta. A nie Sabaton który układa piosenki o historii. Nie mówię że nie ma wad. Ale jak coś Ci się nie podoba to nie musisz tego obrażać.
Odi^PrOfAnUm:
:love
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version