Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
_KaszpiR_:
--- Quote ---Zdzira :
Noz,Bagnet,saperka,piacha,kopniak,Zidane nie wiem co kolwiek powinni dodac.....
--- End quote ---
fakt, to boli jak stoi sie jak przed egzekucja
moznaby jescze zrobic opcje aby granty rzucac jak kamienie (aby nie wybuchaly),a blo jako tluczek ;)
zidane heheheheheeheheheheh
Sowson:
--- Quote ---piter306 :
Ja czekam na więcej niż 32 graczy na serwerze (czy jest to w RO możliwe?), w FH walki przy 64 ludziach potrafiły mieć wspaniały klimat. W RO 16 ludzi ma strona to jest trocha za mało.
Niemiecka strona powinna otrzymać lekarstwo na małe zielone ciulstwo (Ba 21) , albo Panzera II, albo jakiegoś PSW, z 20 mm działkiem. Najlepiej byloby clown cara wogóle usunąć z gry bo na czołgowych mapach rozwala klimat ( Black Day July, gdzie Ba 21 nie występuje jest świetne), jeśli SdKfz jest u Niemców do transportu piechoty, to Kufajmany niech popychają piechty albo wożą się jakąś ciężarówką. A jak nie to zastąpić SdKfz przez PSW.
Na niektórych customowych mapach kretynizmem jest, że każdy żołnierz tacha ze sobą ładunek wybuchowy, totalny bezsens. No i jeszcze ta atomowa artyleria. taka doskonała a nie da się postawić zasłony dymnej.
--- End quote ---
Rzeczywiście aby wyrównać siły powinni dodać Niemcom SdKfz 223 ( karabin maszynowy MG-34 ) odpowiednich rosyjskiego BA 21, na tomiast odpowiednikiem T-70M (chyba bo dokładnie nie znam się na ruskich czołgach lekkich) powinien być Panzera II.Co do odpowiednika SdKfz 251/1 (Hanomag) to wystarczyło by dodać ruskim M3A1 Half-Track amerykańskiego który był w dużych ilościach używany przez ruskich.
modenuss:
Witam,
Według mnie czołgi potrzebują że tak się wywarze –dopieszczenia-
1. Jak już wyżej zostało stwierdzone komicznie wygląda rozpędzona kilkudziesięciu tonowa bestia stająca prawie dęba napotkawszy na swojej drodze : płot, drzewko…..etc.
2. Następną dość rażącą sprawą jest wygląd wyskakującej załogi, nieraz Miałem przyjemność oglądać czołgistę który właśnie wyskoczył ze swojego tanka i stanął nad nim na ok.2m
Qbeesh:
Przydałoby sie zeby przy śmierci gracz zwalniał klasę. Bo wkurzaja mnie łosie, które przez 5 h biegają ze snajperką, której nie potrafią używać a jedyna ich zasługa to to że mają szybsze łącze i szybszy komp dzięki czemu pierwsi na mapę wchodzą.
Co do łusek z karabinów:
Nie sądzę, żeby się cieło KMy i PMy sypią towarem aż miło patrzeć. Wygląda mi to raczej na niedopatrzenie.
Miotacze przydałyby się, nie powiem. Jakiś FlamenWerfer 36 czy coś.
Goral:
--- Quote ---Zdzira :
Noz,Bagnet,saperka,piacha,kopniak,Zidane nie wiem co kolwiek powinni dodac.....
--- End quote ---
Już widzę akje na Basowce:
OK, teraz tylko Zidane!
albo
Horse Game Mode On
:D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version