Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
pastor44:
Nie mam pojecia czemu nie dodali jeszcze granatów nasadkowych
w Dod:S sprawdzaja sie naprawde wspaniale..
No i naprawde przydala by sie jakas bron piechocie przeciw czołgom...
AC| AdRain:
myśle myśle i wymyśliłem oto co powinno dojsc moim zdanie, juz przemyślane w 100% xD
1) Miotacze ognia po obu stronach xD byłyby świetne już, czuje czym bym się zajmował w TP i AC :)
2) jakieś "cudowne" czolgi u rosjan KV2.. wiem ciezki, wolno sie obraca lufa itd... ale może u niemców włożyć też coś typowo ciężkiego? JagdPanther? minnie (wielki cieżki czołg... pamiętam włąśnie tylko ksywke minnie)
3) PTRD - zamienionie na PTRS xD moglo by sie nawet nadawac rpzeciw piechocie
4) Sekator/ szczypce (whatever) do odcinania zasieków ;) dla sapera
Zdzira:
--- Quote ---AC| AdRain :
myśle myśle i wymyśliłem oto co powinno dojsc moim zdanie, juz przemyślane w 100% xD
1) Miotacze ognia po obu stronach xD byłyby świetne już, czuje czym bym się zajmował w TP i AC :)
2) jakieś "cudowne" czolgi u rosjan KV2.. wiem ciezki, wolno sie obraca lufa itd... ale może u niemców włożyć też coś typowo ciężkiego? JagdPanther? minnie (wielki cieżki czołg... pamiętam włąśnie tylko ksywke minnie)
3) PTRD - zamienionie na PTRS xD moglo by sie nawet nadawac rpzeciw piechocie
4) Sekator/ szczypce (whatever) do odcinania zasieków ;) dla sapera
--- End quote ---
wszystkie jestem na nie...
1) Słaba animacja ognia. Pozatym chyba niemcy nie uzywali ich tak czesto jak amerykanie.
2) zanim dodadza jaki kolwiek czołg poprawili by Tygrysa I.
3) po co ?? z PTRD swietnie zabija sie piechote.
4) ee...
jestem za granatami nasadkowymi i minami przeciwpiechotnymi.
I DO CHOLERY JAK NIE MAM RIFLA A NIE ZALOZYLEM BAGNETU TO DLACZEGO NIE MOGE GO UZYWAC TYLKO MAM CZEKAC AZ MNIE ROZWALA ? to nie logiczne. Mam bagnet albo saperke to powinienem nia moc tez kogos zatluc. No chocby golymi rekami. To glupie jest naprawde jak mnie postrzela w reke i wypada mi bron i nadodatek wszystkie magazynki z kieszeni (WTF ?) to nawet dynka w mur nie przywale bo nie moge.... Noz,Bagnet,saperka,piacha,kopniak,Zidane nie wiem co kolwiek powinni dodac.....
l()rd Chick3n.pL:
ja tam zawsze sie wysadzam granatem jak mam i przy okazji straram się pociągnąć do resp mojego zabójce, aczkolwiek przydałaby się ta opcja
Kowal:
--- Quote ---Qbeesh :
...Garanda nie da się przeładować kiedy nie wystrzelisz ostatniego pocisku...
--- End quote ---
Tu się nie zgadzam. Garanda dało przeładować tylko było to bardzo pracochłonne, dlatego żołnierze woleli wystrzelić wszystkie naboje i załadować nowy magazynek.
A żeby nie robić off-topu to też jestem za minami wszelkiej maści i granatami nasadkowymi. A jak by były miny magnetyczne to czołgi niemieckie powinny mieć przed nimi ochronę(zimmerit, ale nie wszędzie)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version