Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
pastor44:
Zeby wspomóc ruskich mozna by im dać grywalne działa AT
nie mam pojecia czemu jeszcze tego nie zrobili
w WWIIOnline sprawdzają sie bardzo dobrze
no i jeszcze moze jakiś koktail by sie przydał lub
granaty przeciwpancerne RPG-6(i 43) oraz granaty karabinowe...
Hammer:
Do "Panzer" Meyer:
nie wiem czy wiesz, ale RO powstało z naciskiem na teamplay. Skoro na piechote sam niewiele możesz zrobić i musisz współdzałać z kolegami z drużyny to co dopiero mówić o pojazdach gdzie ta współpraca jest NIEZBĘDNA (przynajmniej realnie bo w grze to jest różnie - jak widać).
Ja sam ze swej strony powiem, że wiele razy grając jako kierowca pojazdu nie otrzymywałem od działonowego/dowódcy żadnych, nawet tych podstawowych komend. Kończyło się na tym, że z miejsca kierowcy sam wypatrywałem dogodnych celów, ustawiałem się frontem do przeciwnika i dawałem przez interkom "nieprzyjacielski czołg przed nami".
Może niektórzy boją się wydawać za dużo komend kierowcy bojąc się, że ten się "obrazi", ale według mnie to jest zupełne nieporozumienie - im lepsza komunikacja tym lepiej. Ludzi trzeba poprostu zrozumieć.
Panie Meyer, co do "buraków w RO" to polecam ci Battlefielda, CoD United Offensive albo inną gierę gdzie będziesz mógł się wykazać samodzielnym geniuszem w poczynaniach pancernych a dopóki w RO ważny jest teamplay to będziesz musiał przełknąć tych wszystkich "buraków", którzy poprostu nie potrafią bądź dopiero uczą się grać czołgami.
Jednym słowem: apeluję o wyrozumiałość.
Sorry za offtopic (bo przecież to nie miejsce na takie dyskusje).
pastor44:
Popieram słowa Hammera w zupelnosci
A tak jeszcze na marginesie jesli ktos
chce super zbalansowanej rozgrywki to
niech sobie pogra w BF-42 (dla mnie osobiscie ta gra to marność-co innego FH)
Mam tylko nadzeje ze jesli tworcy nie pojda w strone realizmu
to chociaz zrobią to fani tej co jak co bardzo dobrej gry...
Wydaje mi sie dodanie piechocie mozliwosci wsiadania na pojazdy
oraz broni zdolnej unieszkodliwiac czołgi
powinno chociaz trochę dodac grze Teamplay'u...
B!G M00N:
Bitwy pancerne. Tak naprawdę to należy zmienić otrzymywanaw i zadawane obrażenia z broni pancernej. Czasami da się zniszczyć Tygrysa jednym strzałem z przodu. Przód! Wkurza też sytuacja gdy strzelam do owego czołgu a nabój odbija (shit!) się od tyłu pojazdu.
pastor44:
Bardzo ciekawą rzeczą dodającą realizmu było by mozliwosc
zabicia obsługi czołgu poprzez penetrację pancerza...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version