Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
Goose:
[marzenia mode on]Hmm.... Jakby sie dało połączyć IŁa-2 z RO [/marzenia mod off]
thebil:
No, co do miejsc startu to rzeczywiście byłby problem... Np. na takim stalingradzie :D. A co do innych broni, to ja bym z chęcią widział moździerze. Np. 2osobowy squad - 1 nosi moździerz i go rozkłada oraz celuje, a drugi wrzuca i nosi pociski. Celowanie oczywiście jak w ET, na mapce widać gdzie trafiliśmy, ustawiamy kąt lewo/prawo i góra/dół. Niekonieczniekmoździerz musiałby być bronią przenośną, mógłby być stajonarny i np. po przejęciu mortar position na kaukazie niemcy mogliby prowadzić ostrzał. Oczywiście fragi jak w czołgu. Co do tej klasy z ammo - Ja bym z chęcią wziął taką klasę, pod warunkiem, że tak jak za dostarczenie ammo dla MG będą punkty. Niekoniecznie 5, ale np. 2 dla magazynków, 1 za grany, a 4 np. za taśmę, etc.
Goral:
Ostatnio widziałem, że powstają już mutatory modyfikujące broń do RO. Jest tam np. taśma 250 naboi do MG-42. Zmodyfikowano także penetrację niektórych broni. Na razie nie widziałem żadnej informacji na ten temat. Ale wiem, że coś takiego już jest (mam to nawet w cache :) )
Do mapki Berezina dodany jest nowy pojazd BT-7 (niestety, jeszcze nie mają modelu, więc używają T60).
pastor44:
A ja bym jeszcze zmienił sposób wsiadania i wysiadania z pojazdów
na animację jak czołgista wspina sie po czołgu i wlazi do srodka
przy wylazeniu bylo by podobnie
Aha i jeszcze jedno powinni spowolnic szybkosc przesiadania
sie z miejsc w pojazdach...
Ruwenzori:
No możnaby, tzn teoretycznie byłoby to fajniejsze, ale nie wiem jak w praktyce wpłynęłoby to na gre. Np właśnie możnaby spowolnić to wysiadanie z czołgu... leże koło czołgu z ptrd, strzal - już się dymi, jeszcze jeden strzal i po nim, to przeładowyduje, nagle czołgista 'pojawia' sie koło czołgu i mnie zabija z pistola, gdy leże na ziemi i nie moge się ruszać przez 4 sekundy:\
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version