Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
Kowal:
Krwawenie jako takowe to jest np. jak raz dostałem w rękę i krążyłem aby podnieść karabin to pode mną pojawiały się plamki krwi.
elzop:
ja bym dał coś do zwiadu np. BMW R12/R75
daj5zl:
elzop --> http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=15814
Tomciaz_PL:
Prawdę mówiąc chciałbym w tej grze... zadań. W tej chwili wszystko sprowadza się do "zajmij/utrzymaj". Chciałbym czegoś więcej (apetyt rośnie w miarę jedzenia, akurat jem obiad :D), np. taka sytuacja:
Rosjanie są w okrążeniu, mają resztki amunicji. Część graczy będących w kotle stara się utrzymać, inna grupa (np. w czołgach) próbuje się przebić przez pierścień okrążenia, jeszcze inna w dajmy na to ciężarówkach dowozi zaopatrzenie a ostatnia stanowi eskortę konwoju (piechota). Zadanie: nie dopuścić do zniszczenia konwoju, dostarczyć zaopatrzenie, utrzymać pozycję. W tym czasie Niemcy robiliby wszystko żeby do tego nie doszło. TS obowiązkowy :D.
Wg. mnie okazja jest wyśmienita aby wprowadzić takie zmiany. W końcu limit graczy wzrósł do ok. 52 na serwer, więc takie innowacje byłyby świetne. Pytanie: komu będzie się chciało nad tym popracować? Chyba tylko chłopakom z Tripwire :P.
daj5zl:
Wiele graczy nawet nie wie w ktora strone isc a co dopiero takie zadania :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version