Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Co byście chcieli zmienić w grze ?
Piechor.:
No ja nie wiem czy nie jest na odwrot ? Czy czasem wakacje to nie jest sezon ogorkowy wszyscy na urlopach i takie tam, a rynek zaczyna ozywac we wrzesniu. :| Podobnie jak w grach jest i w sprzecie komputerowym lub innych dziedzinach handlowo uslugowych. Nawet w TV jakies metne filmy puszczaja na wakacjach.
Dobra ale do rzeczy ja bym zmienil troche w sposobie niszczenia czolgow czasami jest tak ze dostaje sie 1 hita w Tygrysa i po zawodach a miewalem takie przypadki, siedzac np w Pz IV ze dostalem z 6 trafien i nic. Ja rozumiem ze to ma byc losowosc w pewnych momentach ale bez przesady.
Wrona:
Piechur: "ja bym zmienil troche w sposobie niszczenia czolgow"
Piechciu miły, przecież jest Armored Beasts... Grałeś wiele razy.
Desperat:
Może by siakoś zrobił takieko myka co by użyć SE jakieś saperki do zgładzenia wroga :D hahah w jakims modyfikejszyn ... przydała by się saperka jako dodatkowa broń hehe :D chętnie bym jej uzył w celu pozbawienia żywota przeciwnikowi.
Desperat + saperka ... hahahah :D :D:D może kiedyś :D
Yab_PL:
ja z checia zobaczylbym mapy combined arms ALE gdzie zamiast czolgow transportery i ew. jakies samochody opancerzone
cichy.:
Czołgi...
- Dodać Niszczyciela czołgów Su-100 lub wyżej...
- Może jakiś rodzaj mobilnej artylerii, coś w rodzaju SdKfz 251/1 Ausf. C Wurfrahmena 40
- Tygrys Królewski mmmmmm
Broń...
- jakikolwiek rodzaj armaty przeciw-pancernej ( już się chyba w dodatku zbliża )
- może jakieś moździerze?
Klasy...
- z klas to chyba medyk by się przydał ... i wprowadzenie np, krwawienia itp.
Silnik gry już zmieniają na 64 osoby, oby Posiłki też znacząco wzrosły.
No i kwestia map... mogłyby troszkę szybciej się wczytywać, ale to chyba bardziej kwestia kompa ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version