Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Co byście chcieli zmienić w grze ?

<< < (22/30) > >>

elzop:
Myślę, że do prawdziwego realizmu to zawsze będzie brakowało każdej grze- chcącej takową udawać. Ważne by się dobrze bawić i korzystać z tego co mamy zaoferowane. A zmiany oczywiście zawsze zwiększają pole manewru. Nie wiem na ile plastyczny będzie jeszcze ten engine-ale z pewnością będą jakieś ewolucyjne zmiany.Ja osobiście chciałbym trochę więcej sprzętu.Wojska inżynieryjne, które zajmowyały by się przygotowaniem obrony zdobytych punktów-zasieki, miny, stanowiska z cięzkim uzbrojeniem czy altyleria.No i zmiany co do niszcenia obiektów np. drzewa. Cuż cięzko by Tygrys stanął na małym drzewku:):D

salata12:
Wszystko jest ok. Naj bardziej podaba mi się padanie ludzi wszystko jest OK.

Wrona:
Salata, poproś babcię albo mamusię o sprawdzenie pisowni, zanim zamieścisz posta, a tatusia o wychwycenie błędów logicznych i poprawę stylu. Albo zwyczajnie zainstaluj sobie Firefoxa 2.X, to będzie Ci podkreślał błędy.

Do rzeczy: Milutko by było pograć z karabinami maszynowymi bez smugowych. Efekty świetlne są przyjemne dla oka, ale....

Pl:
Królewski tygrys działa ppancer pak 40 i zis-3 T 26 Pz 2 Transporter z działem 75 mm Pare nowych broni np maxim FG 42 T 43

Bathin:

--- Quote ---Pl :Królewski tygrys działa ppancer pak 40 i zis-3 T 26 Pz 2 Transporter z działem 75 mm Pare nowych broni np maxim FG 42 T 43

--- End quote ---

4 post i znowu bełkot, jest coś takiego jak "przecinek" i "kropka".
Widzę że kolega udaje znawcę broni, ale czy mógłbyś nas oświecić po jakiego taki szmelc jakim był T-26 czy kompletne nieporozumienie jakim był Sdkfz z pakiem 40. Acha, co to jest T-43 ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version