Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Co byście chcieli zmienić w grze ?

<< < (21/30) > >>

Raiden:
Chciałbym:
- dać możliwość niszczenia obiektów typu "płotek" przez czołgi,
- troszke upłynnić te trzęsienie/wachanie/ruchy ręki (tzn. kiedy celujemy bronią snajperską),
- poprawić beznadziejnie zrobione wylatywanie łusek z Pepesza,
- poprawić ten błąd(?), że kiedy się położymy to możemy szybko włazić na obiekty (czasami to wygląda jakby ktoś latał),

Wiem... przyczepiłem się do bugów/niedociągnięć :P

matchaus:

--- Quote ---Dziki_Koziol :
Działa ppanc (co to za mapa z tą 45-tką????) i moździerze, model jazdy czołgu (jak to zostało wcześniej wspomniane), żeby nie zawieszał się na płotku, czy patyczku ;) Km w StuG-ach też by się przydał, granaty ppanc, maksim (a u Niemiaszków podstawa do mg, albo też jakiś MG z chłodnicą) i może jakieś fajne kammo dla piechoty niemieckiej. To bym chciał :D

--- End quote ---

Działa p-panc już praktycznie są (vide Berezina Beta 5), a z moździerzami będziemy mieli do czynienia już niebawem w modzie do RO - "Carpathian Crosses" - http://www.carpathiancrosses.com/
(może zostaną włączone do "podstawy"?)
Model jazdy czołgów tak naprawdę nie jest modelem, a ograniczeniem silnika gry. Także na tym polu zmian bym się nie spodziewał...

Karabin w Stugu by się przydał, to fakt...
Cammo i tak pewnie powstaną przy okazji różnych modyfikacji, o to bym się nie martwił.
Nóż dla wszystkich? Czemu nie! :)

Wspominał o tym _KaszpiR_ - większa ilość świec dymnych dla leaderów byłaby dobrym pomysłem, ew. wyposażenie w nie dodatkowo innej klasy.

P.S. _IronMaiden_ ---> Myszki powstały dwie, z czego jedna wzięła udział w obronie Berlina (z tego co pamiętam, drugiej nie zdążono wyposażyć nawet w działo).
A jeśli chodzi o aspekt przejeżdżania przez mosty i walkę na stepie, to miały być raczej "bunkry na gąsienicach", a nie klasyczne czołgi.
(W Europie nie było jednego mostu po którym mógłby przejechać Königstiger, a co dopiero przeszło 180-cio tonowy Maus :))

Bathin:

--- Quote ---matchaus :Karabin w Stugu by się przydał, to fakt...
--- End quote ---

W StuG-ach F2 nie było km.

matchaus:

--- Quote ---Bathin :
W StuG-ach F2 nie było km.

--- End quote ---

Owszem, ale już od wersji "E" montowano MG34.
Czyż nie można by dokonać małej modyfikacji modelu? :wink

_KaszpiR_:
co do przejezdzania przez plotki to niestety to zalezy od maperow, bo mapy w unrealu niemodyfikowalne raczej, czyli trzebaby zrobic plotki jako obiekty do zniesczenia (jak szyby) ew jak jakies boxy.\

wydaje mi sie ze byloby to do zrobienia, ale koderzy sa ograniczeni silnikiem unreala

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version