Żołnierze > Odznaczenia i kary

Zmiana/Usunięcie admina(podzielony)-"Gdzie Pieprz Rośnie"

<< < (3/8) > >>

Hiacenty:

--- Quote ---@Hiacenty... jeśli chodzi o przeklinanie to akurat ty aniołkiem nie jesteś...
--- End quote ---

Wiem Wawer ze klnę ale w skrótach i dopiero kiedy ktoś mnie z denerwuje:wink:D

Night:
Ej dobra bo raz ze robimy offtop'a a dwa stwarzamy konflikt na polskiej scenie RO... Jest jak jest i tak zostawmy a jesli komus cos nie pasuje niech sobie stworza "konferencje" na steamie i tam pogadaja, bo to juz sie smieszne zaczyna robic jak kazdy siebie o cos oskarza a czasem sa to niedomowienia czy cos w tym stylu ;/ Błagam zakonczcie ten temat, i blagam Plonek jak masz tego admina to w czasie gry sie na niego nie loguj :(

cichy.:

--- Quote --- Odi PROFANuM -> Ja bym zaprowadził porządki na asterze ;] mam kulturę osobistą, ogładę towarzyską, jestem miłą i serdeczną osobą, używam kwiecistego języka, chętnie dyskutuje na voipie jak mnie ktoś głupio tk, odpowiadam na niemal wszystkie pytania a do tego gracze ( .:*BiA*:. i fsq ) mnie lubią .... ;]
--- End quote ---

Ciebie i twoją kulturę osobistą rozdzielono przy porodzie, Ciebie oddano twojej matce, a kulturę osobistą zabrali do inkubatora :P ale i tak Cie lubię

a hiacenty też niech się nie wygłasza moralnie, bo sam rozgłasza niemorały i zgorszenia :P

Trójgraniec:
Wez sie Night teraz nie lansuj na rozjemcę bo na Asterze to głównie Ty robisz zamieszanie - zawsze jak wejdziesz i jest ktos od nas to zawsze musi polecieć jakiś dziwny tekst z Twojej strony. Wiec jesli nie chcesz "niedomówień czy czegoś w tym stylu" to ogranicz swoje wypowiedzi na czacie do "siema".

BartBear_[PL]:
Hmm proszę WSZYSTKICH o trzymanie się tematu jednak, bo i na forum obowiązuje regulamin, więc się stosujcie albo z automatu :D
A tak serio jeżeli po prostu musicie wymieniać sobie ciosy to w innym temacie (i innej sekcji a nie w MELDUNKACH DO SZTABU), a nie tym założonym w celu"wyjaśniania" spraw między kilkoma graczami a jednym Adminem (dodam że wyjaśnienia dokona HQ forum/serwerów - mam nadzieję że obie strony honorują i respektują w/w grono i tak jak zadecydują tak po prostu będzie).
Postów OT nie usuwam, bo sam taki popełniłem i byłbym czyniąc to niekonsekwentny, ale już wystarczy, następne po prostu przeniosę gdzie pieprz rośnie bo tam ich miejsce :)

EDIT:
No i jakem żekł tak żem zrobił :wink

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version