Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

ogromny problem, prosze o pomoc :(

<< < (3/6) > >>

Goral:
Chyba Ci popiol do (_|_) nakopię!
[_]
Co zawierał wspomniany pakiet? Mapkę Lyes Krovy! Jeśli ją masz u siebie to znaczy, że masz pakiet zainstalowany!
Co do polskich serwerów to poczytaj sobie menu tego serwisu a zobaczysz nic nie mówiący napis Podgląd serwerów

trawiator:
Masz zainstalowany "Free Booster Pack #1", zreszta kazdy ma go chcac nie chcac.

IP serwerow masz w menu na gorze,

popiol:
ehehe spokojnie panowie, ta opcje "podglad serverow" widzialem juz wczesniej :P Goral, zagne Cie jeszcze jednym pytaniem, jak sprawdzic czy mam zainstalowana mape "Lyes Krovy" ? :D

Goral:
Uruchomić grę w trybie Practice i spróbowac wybrać ją z listy map. Jeśli jej tam nie ma to (_|_), a jeśli jest to jest OK.
Poza tym, wersja Cenegi na 100% zawiera tego Packa, a nawet gdyby nie zawierała, po pierwszym uruchomieniu Steama zostałby ściągniety na Twój komputer, polecam lekturę artykułu na temat Steama.
[_]
A teraz pytanie do Ciebie: Stoisz przed ściąną, w której są dwoje drzwi, na jednych tabliczka "Będę samodzielny", a na drugich "Dostanę bana". Które wybierasz?

popiol:
nie wejde do zadnych, zawroce i jush :D I nie strasz mnie tu ban(an)ami bo ty jestes zwykly banan a ja jestem banan chiquita :D pozdro, admin 2win :D za pomoc lole

PS. Pytanie z innej beczki, czemu jak se wybiore avatar w profilu, to tutaj go nie ma... ? :|

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version