Linia frontu > Serwery Red Orchestra

INEA

<< < (2/19) > >>

Bohun:
Czy to możliwe, że stosuje się praktyki wyrzucanie bez powodu graczy z tego serwera? W pewnym momencie mnie wyrzuciło, natychmiast próbowałem ponownie wejść, ale serwer był jednak pełny. Dla mnie wygląda to tak jakby admin zrobił sobie dla siebie albo znajomego miejsce, ale może się myle.

kazmirzk:
Mam ten sam problem Bohun czasem.. Gram np z semi, wyskakuje mi "polaczenie nieudane" i od razu na moim dawnym miejscu pojawia sie jakis nowy gracz, ktorego dotychczas nie bylo..

kuniu:
to, że nowy gracz bierze semi jak jest wolne to chyba naturalne... Jak się zwalnia dobra broń to się ją bierze, nie wiem jak wy ale ja tak robię;) są takie pory dnia kiedy zawsze na inei jest paru oczekujących na grę więc nie dziw się, że zaraz na Twoje miejsce wchodzi następny. A co do inei to mnie czasem wyrzuca nawet jak gram riflem.

kazmirzk:
Nie o to chodzi.. Zostaje wyrzucony.. wracam, chce wejsc spowrotem na semi, ale pisze mi ze zajete, a na liscie graczy nikt  znim nie gra.. po czym ktos dolacza do gry i bierze.. tak jakby wlasnie byla na to miejsce "rezerwacja"..

Nowy:

--- Quote ---plonek :
tez mam ten problem

--- End quote ---

czas zacząć się leczyć nim dobijesz dna   :D :D :D  xD

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version