Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Nowy update !
BartBear_[PL]:
A ja dodałem do Mapowiska zarówno paczuszkę z mapami (sekcja Mappack), mapki "luzem" jak i pliki z AHZ-tu (sekcja Mutators). Dodatkowo mapa RO-PariserPlatz-III-pak której w paczce nie ma a wykorzystuje ten update :)
Highwayman:
Problem z zombiakami na parizerplatzu to problem parizera a nie całego packa. Zresztą problem z którym twórcy parizera męczą się od wcześniejszych wersji tej mapy nie związanych jeszcze z twórczością minion workz.
BartBear_[PL]:
--- Quote ---Highwayman :
Problem z zombiakami na parizerplatzu to problem parizera a nie całego packa. Zresztą problem z którym twórcy parizera męczą się od wcześniejszych wersji tej mapy nie związanych jeszcze z twórczością minion workz.
--- End quote ---
Sam tego nie sprawdziłem, bo akurat zawsze miałem instalowaną tą mapkę "offline", ale ponoć problem zombi pojawiał się zawsze kiedy ktoś sobie dociągał mapkę z serwera, a jak ją miał zainstalowaną własnoręcznie to tego problemu nie było (tak jak w moim przypadku). Nie mam pojęcia co takowy efekt wywołuje no i szkoda jeżeli jeszcze się z tym nie uporali, no ale mapka jest do zainstalowania w MAPOWISKU co powinno rozwiązać ten problem, jeżeli nie... no cóż uwagi kierować na anglojęzyczne forum RO :p
Gustlik:
Dla mnie jak narazie to bardzo fajny dodatek najfajnieszy chyba jest Pak Vagen (skd.fz 251) z pak 38 dobry na IS-a ale z ukrycia :D uwazam ze powinni dodac nowe umundurowanie bo mundury w "Feld Grau" juz wychadza z mody :D
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version