Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Młody w grze
kazmirzk:
Kurt sa 2 klasy ktore moga prowadzic czolgi i dziala samobiezne : zaloga czolgu i dowodca czolgu.. na zaloge czolgu sklada sie zwykle 2-3 osoby: kierowca, operator CKM, i celowniczy (dowodca). Oprocz czolgow masz takze niemiecki transporter opancerzony i rosyjski 2-osobowy samochod opancerzony z CKM na wiezyczce.. Tymi dwoma ostatnimi pojazdami moze kierowac kazdy zolnierz :p
mysle ze spodobaja ci sie bitwy pancerne..
Kurt:
--- Quote from: Kurt sa 2 klasy ktore moga prowadzic czolgi i dziala samobiezne : zaloga czolgu i dowodca czolgu.. na zaloge czolgu sklada sie zwykle 2-3 osoby: kierowca, operator CKM, i celowniczy (dowodca). Oprocz czolgow masz takze niemiecki transporter opancerzony i rosyjski 2-osobowy samochod opancerzony z CKM na wiezyczce.. Tymi dwoma ostatnimi pojazdami moze kierowac kazdy zolnierz ---
--- End quote ---
Aż ślinotoku dostałem i mam klawiature brudną... - uwielbiam jeździć czym się da i jak się da :). Może jutro sprawię sobie RO, zobaczymy. W każdym razie - wielkie, wielkie dzięki za pomoc :wink
EDIT:
Zauważyłem, że na cda.pl jest pełna wersja RO do ściągnięcia za darmo... . To jakaś bujda, czy cda.pl też zeszło na psy i daje nielegalnie?
kazmirzk:
a wiec tak.. na cda.pl to nie do konca ta sama Red Orchestra.. Tam mozesz pobrac bezplatny mod do gry Unreal Tournament 2004, ktory zamieni ci UT na swiat z RO.. Od tego modu zaczela sie historia RO.. wygral on konkurs na najlepszy mod do UT i dzieki temu jego autorzy dostali prawo do stworzenia swojej wlasnej gry na silniku Unreal + chyba milion dollarow na ten wlasnie cel.. i tak powstal chocapic.. yyy,.. tak powstala Red Orchestra: Ostfront 41-45 :) Wiec tam masz tylko mod do UT a nie wersje pudelkowa gry ktora dostepna jest w empiku za 19.99 zl :) Jak wiodzisz cda.pl nie zeszlo na psy
Kurt:
Aha, ok. Czyli jak mam Unreal Tournament'a to mogę sobie go bezpłatnie "ztuningować" w RO... .
szpara16:
Chyba tak, ale czy nie lepiej jest kupić gre za 19.99 i mieć spokój niz bawić się w jakieś "tuningowanie" ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version