Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Jestem nowa w tym meskim sporcie

(1/4) > >>

Kasia:
Czesc!!    Mam na imie Kasia i od jakiegos czasu gram w Ro ..za namowa mojego chlopaka Radka  ...i tez mam swoj klan choc malo z nimi gram (bo jestem zapracowana dziewczyna) mam juz w chlopakach oparcie duzo mi pomogli najbardziej to oczywiscie moj misiek (calus dla niego) grywalam wczesniej w inne gry ale talent mam do strzelanek ....i takie pytanie czy dziewczyna ma szanse grac lepiej od was i czy to was wkurza jak daje wam popalic ;) .. acha moja ulubiona bronia jest ppsh 41  ..mam nadzieje ze dobrze  wymienilam  nazwe wiecie ucze sie jeszcze .... wiedz to takie moje przywiatanie ..mam nadzieje ze wytrwam ..w swiecie facetow ..calus

AdikPL:
podobno kobiety sa bardziej zawzięte niż faceci , wiec wszytko zależy od ciebie jak będziesz grała.

kurkawodna1981PL:
No pionierkom to Ty niejestes ,bo już przed tobą kobietki w RO strzelały.To czy zastrzeli mnie gracz kobieta czy facet nierobi mi różnicy(skutek ten sam:D ).Bardziej bym się wkórzył jak ktoś pisał by posty jako dzieweczyna i jako ona grała,a na TS mówiła by męskim głosem he he:O_o.Witamy w RO!!!:yes

plonek:

--- Quote ---kurkawodna1981PL :
To czy zastrzeli mnie gracz kobieta czy facet nierobi mi różnicy (skutek ten sam:D )

--- End quote ---

miałeś na myśli ten płacz i lament na TS-ie ? ^^

komoter:

--- Quote ---kurkawodna1981PL :
No pionierkom to Ty niejestes ,bo już przed tobą kobietki w RO strzelały.To czy zastrzeli mnie gracz kobieta czy facet nierobi mi różnicy(skutek ten sam:D ).

--- End quote ---

Nadal gra-ją
 Tak czy inaczej jak zobacze ciemność to i tak  @@@@  lecą

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version