Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nations Cup
siena:
--- Quote ---S!b!K :
--- Quote ---siena :
czyli jaki jest sklad Team Poland ?:) psomiejemy sie :)
--- End quote ---
A z czego sie smiac ?:> Mozesz pozazdroscic ;]
--- End quote ---
niby czego mam zazdroscic ? powaznie mowiac, oby gracze z 20dniowa histora dobrze sie spisali :> trzymam kciuki wszak to moja polska (kraj z dupy rumburakow i burakow)
NightMaX:
muhahahahahah Siena jak zwykle delikatnie zakończył posta :P
--- Quote ---voodoocobra :
Nightmax - guzik prawda, moj klan gral spara z TeamGermany i jesli cie koles zabil to wiedziales w wiekszosci przypadkow skad. Jesli Ty nie potrafisz w tej grze dostrzec takich prostych rzeczy to lepiej jej nie tykaj. Bardzo duzo nam dal mecz z team de. Co do reprezentacji to nawet jak przegramy w pierwszym meczu nie mam zamiaru od razu zmieniac ludzi, bierzemy w tym udzial zeby nabrac doswiadczenia i pokazac sie na scenie europejskiej i jakbys nie wiedzial sama nasza chec brania udzualu w NC zostala bardzo pozytywnie skomentowana na ircu rollader.net ktore NC organizuje, a wszyscy praktycznie wiedza ze polska ma RO od niedawna.
--- End quote ---
tak jest psze pana jutro oddaję moją kopię biednym dzieciom ....... mój ty sokolooki mastachu.
jak juz napisałem wczesniej, życzę powodzenia.
Na koniec - jeśli ktos chciałby jeszcze sobie coś "miłego" o mnie napisać to informuję, że wisi mi to :)
WiAtRoFkA:
...proponuje następnym razem rozpisać ogólnopolskie wybory...
Sieja:
Ja tam do skladu nic nie mam ;) squad zostal wybrany ok niech graja ( oby nie tak jak reprezetacja pilki noznej ) i wygrywaja ;)
kukov:
mam nadzieje ze nie gracie 1szego meczu z finami o__O
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version