Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Nations Cup

<< < (15/18) > >>

JUHA:

--- Quote ---voodoocobra :
JUHA: Skład TP trzeba bylo wybrac szybko ze wzgledu na krotkie terminy, dlatego zespol stworzyly na tamta chwile najbardziej aktywne i znane z gry na wysokim poziomie klany, nie mozna bylo wybrac z najlepszych klanow bo nie bylo i nie ma na razie zadnego takiego rankingu, wiekszosc z nas grala juz ze soba ale te wyniki nie obrazuja zadnych pozycji na polskiej scenie.

--- End quote ---

Dzieki za odpowiedz :) no i do boju TP :)

Cleaner.PL:
Ja jestem gotow stawic sie gdy Ojczyzna wzywa! (oczywsicie jesli mnie bedziecie chcieli :D)

i przyznaje racje Strahdowi, nie tylko dlatego, ze jest moim zwierzchnikiem ale naprawde ma racje. Co z tego ze na publicu ma sie 100 punktow a pozostali maja 28. Wejdzicie na serwer gdzie graja sami klanowicze z tych prestizowych klanow. ;) Wiekszosc z nich ma tyle doswiadczenia co my tutaj wszyscy razem wzieci, taktyki opracowywane calymi dniami, szlifowane na treningach, sparingach i clan-warach, doskonale opanowana obsluge broni (zeby nie powiedziec specjalizacje).

Pozdrawiam
1DPLeg.Cleaner.PL

AC| AdRain:
cleaner nie pierwszy który sam chce do nations cupo już po wyborze składu....

cóż powiem tak mały przeciek :D niedługo zostanie ujawniony skłąd reprezentacji

Jac00s:
no ja mysle bo ile mozna czekac

ciocia|Ola:

--- Quote ---AC| AdRain :
niedługo zostanie ujawniony skłąd reprezentacji

--- End quote ---

Wystarczyło pewnego razu wejść na podgląd serwerów i tam na serwerze RedOrchestra TeamPoland|GamesNET.pl[WAW] niezłe AdRain ziółka zobaczyłam :D a Ty mi tutaj o przeciekach, właściwie to same jakieś znajome twarze. :D
Małe pytanie: TP &#8211; ćwiczy obsługę czołgów 1 osobowo czy 2 osobowo? :) :) :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version