Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia
Nations Cup
voodoocobra:
mcda - nie rozumiem Twojej wypowiedzi, jesli cos sugerujesz to mow od razu, nie uwazam sie za super wymiatacza jak na razie w RO ale dostrzegam takie proste rzeczy
Góral - premiera to premiera i Polska ma od niedawna RO oficjalnie, to ze mogles ja miec wczesniej nie ma znaczenia bo rownie dobrze przez steama mogl sobie ja zamowic koles w Gwatemalii, a pytali sie o date premiery wiec im powiedzialem, chcesz to ich "wyprowadz z bledu"
mcda:
--- Quote ---voodoocobra :
mcda - nie rozumiem Twojej wypowiedzi, jesli cos sugerujesz to mow od razu, nie uwazam sie za super wymiatacza jak na razie w RO ale dostrzegam takie proste rzeczy
--- End quote ---
"Proste rzeczy" mówisz... Jakby to ująć... widzisz, ja w wiekszości przypadków nie mam pojęcia skąd pada strzał, Ba! Nawet wiecej! Czasem nawet moja śmierć nie jest odnotowana - po prostu padam i nie wiem kto mnie dostał i czym... a jeśli już kogoś widzę, to zwykle ginie ten ktoś... (no, bez przesady... pół na pół... ale w moim przypadku to b. dobry wynik :P)
A wracając do tematu NC - jak tam postępy Panowie?
Tin:
Eh.... fajnie ponownie ! poczytać o TP. Zawsze są zwolennicy i przeciwnicy. Generalnie trzeba grać. Nawet jak zajmiemy ostatnie miejsce to co z tego - za rok bedziemy przedostatni ;). Nie ma co krakać przed walką bo to nie pomaga. A co do taktyk i zgrania to NightMax ma troche racji: cięzko będzie wszystkie te szczególiki typu miejscówki itd zgrać. Nie ma jednak co płakać . IDZIEMY NA WOJNĘ! ( bajdełej : w 39-tym też nie mieliśmy skilla a wiecie jak się skończyło :D )
Dodatkowo proponuję żeby z klanu enclave delegowac dwie osoby do składu. Są w tym klanie dobrzy zawodnicy oraz taktycy, którzy bez wątpienia przyczynią się....
a no i pozdro dla BF-owców. RedDevil's coming :)
grzybekk:
chcialbym zglosic swoja kandydature do TP. jestem z klanu Totenkopf ale lider chyba nie postanowil nikogo typowac a niechcial bym stracic szansy. CZy jest mozliwosc abym sie dostal do reprezentacji?
moje gg:3248574
voodoocobra:
Nie ma mozliwosci, poza tym slyszalem ze Wasz klan sie rozpadl, nawet Wasi ludzie sie oglaszaja w sprawie rekrutacji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version