Serwis RedOrchestra.pl > Wiadomości i ogłoszenia

Nations Cup

<< < (12/18) > >>

Jac00s:
swiete slowa BF'owcy.......

ciocia|Ola:
hm, to gdzie można poznać skład? Wiem, wiem powtarzam się. Was to nie ciekawi?!

voodoocobra:
Nightmax - guzik prawda, moj klan gral spara z TeamGermany i jesli cie koles zabil to wiedziales w wiekszosci przypadkow skad. Jesli Ty nie potrafisz w tej grze dostrzec takich prostych rzeczy to lepiej jej nie tykaj. Bardzo duzo nam dal mecz z team de. Co do reprezentacji to nawet jak przegramy w pierwszym meczu nie mam zamiaru od razu zmieniac ludzi, bierzemy w tym udzial zeby nabrac doswiadczenia i pokazac sie na scenie europejskiej i jakbys nie wiedzial sama nasza chec brania udzualu w NC zostala bardzo pozytywnie skomentowana na ircu rollader.net ktore NC organizuje, a wszyscy praktycznie wiedza ze polska ma RO od niedawna.

mcda:

--- Quote ---ciocia|Ola :
hm, to gdzie można poznać skład? Wiem, wiem powtarzam się. Was to nie ciekawi?!

--- End quote ---

Ciekawi, ale z niewyjaśnionych powodów jest to informacja najwyraźniej rangi typu tajne/poufne.

--- Quote ---voodoocobra :
(...) jesli cie koles zabil to wiedziales w wiekszosci przypadkow skad. Jesli Ty nie potrafisz w tej grze dostrzec takich prostych rzeczy to lepiej jej nie tykaj.(...)
--- End quote ---

Jeśli Ty dostrzegając takie proste rzeczy, nie potrafiłeś zdjąć przeciwnika zanim on rozsmarował Twoje wnętrzności an scianie za Tobą, to może też lepiej sie trzymaj od tego z daleka? ;)

Goral:

--- Quote ---voodoocobra :
[...]a wszyscy praktycznie wiedza ze polska ma RO od niedawna.

--- End quote ---

To trzeba ich wyprowadzić z błędu, Polska ma RO od tego samego momentu co i inni, tylko wersję wydaną przez polską firmę mają od niedawna.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version