Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (19/41) > >>

Sava:
Wawer a jak byś odebrał jakiś zarzut np. na Jeya czy Henia? Hmm pewnie miał farta i tyle a oni teraz wrzeszczą... nie sądzisz??

Wawer:
Ja tylko odniosłem się do Twoich słów, które brzmiały tak:
--- Code: ---zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory.
--- End code ---

Jak się okazuje jednak były...

Sava:
dobra moze i były :/ ja o nich nie slyszałem mea culpa

Wawer:
Nikt Ciebie Sava nie oskarża...Kryszek skomentował jedynie słowa Hiacentego, który się dziwi nie wiedzieć czemu.
Cóż...jeśli w jednej ekipie znajduje się w ciągu pół roku dwie nieuczciwe osoby, każdy ma prawo podejrzewać, że to nie jest ostateczna lista. I tyle.

Napisałeś:

--- Quote --- a jak byś odebrał jakiś zarzut np. na Jeya czy Henia? Hmm pewnie miał farta i tyle a oni teraz wrzeszczą... nie sądzisz??
--- End quote ---

Byłem w takiej sytuacji i...nie było to miłe. Co więcej, sam pewien nie byłem...Uwierz mi jednak, że mimo, iż jesteśmy naprawdę zżytą ekipą, wielu z nas zna się osobiście, taka osoba poleciałaby z enclave na kopach. Nikt więcej nie podałby jej ręki.  
Nie mam pewności, czy tak było w bse...

Trzeba się szanować.

Sava:

--- Quote ---Nikt Ciebie Sava nie oskarża...Kryszek skomentował jedynie słowa Hiacentego, który się dziwi nie wiedzieć czemu.
Cóż...jeśli w jednej ekipie znajduje się w ciągu pół roku dwie nieuczciwe osoby, każdy ma prawo podejrzewać, że to nie jest ostateczna lista. I tyle.
--- End quote ---

Po prostu sądziłem ze ich wczesniej nie było

--- Quote ---Byłem w takiej sytuacji i...nie było to miłe. Co więcej, sam pewien nie byłem...Uwierz mi jednak, że mimo, iż jesteśmy naprawdę zżytą ekipą, wielu z nas zna się osobiście, taka osoba poleciałaby z enclave na kopach. Nikt więcej nie podałby jej ręki.
Nie mam pewności, czy tak było w bse...
--- End quote ---

Tak też się stało...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version