Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (16/41) > >>

kazmirzk:

--- Quote --- Admin Astera, dodatkowo żadne podejrzenia do nas nie spływały... z kad mogliśmy o tym wiedzieć??
--- End quote ---

O ile sobie przypominam miałem rozmowe z Sojuzem i MajesticO na temat Plonka, m.in. po tym jak przyznal mi się do "zedytowanych plików w grze, rozmazanych tekstur itp.". Na waszym TS bylo wtedy sporo osób.. a MajesticO dodatkowo kilkukrotnie pisał do mnie w tej sprawie.. Dowodów nie miałem, dlatego pisałem TYLKO I WYŁĄCZNIE do członków bse, by sami "grzebali we własnych śmieciach" nie rozpętując wojny na forum..

Biały Orzeł:
Panowie.Prowadząc rozmowę na ten temat dajecie gówniarzowi satysfakcję, że zaistniał jednak.Proponuje zasrańców cheaterów traktować total ignorem.Niech śmieci znikną w mrokach zapomnienia.

plonek:
Najpierw sprawa do wyprostowania. Klan bse o niczym nie wiedzial ze gram z czyms co mozna nazwac cheatem, wiec.... uprzejmie proszę o  zaprzestanie pisania jebanych durnot na temat w którym właściwie nie ma się nic do powiedzenia.... Dodam tez ze nikt z moich "kolegów z ts-a" (?) nie dostal "haxow" na otarcie łez czy tez celow testowych

niestety mam tez zla wiadomosc dla tych ktorzy mysla ze znikne z RO....

see you soon

BartBear_[PL]:
@kryszek w innym temacie PROSIŁEM o stosowanie się do Regulaminu Forum, jako że 1 raz go złamałeś otrzymujesz ostrzeżenie pisemne, następne już pójdzie do warnings...

kryszek:

--- Quote ---plonek :
Najpierw sprawa do wyprostowania. Klan bse o niczym nie wiedzial ze gram z czyms co mozna nazwac cheatem, wiec.... uprzejmie proszę o  zaprzestanie pisania jebanych durnot na temat w którym właściwie nie ma się nic do powiedzenia.... Dodam tez ze nikt z moich "kolegów z ts-a" (?) nie dostal "haxow" na otarcie łez czy tez celow testowych

niestety mam tez zla wiadomosc dla tych ktorzy mysla ze znikne z RO....

see you soon

--- End quote ---

Pogratulować ci wielkiej i wspaniałej inteligencji :)
I na Jana chcesz tutaj wracać??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version