Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Podejrzenia o czity...
Apos:
--- Quote ---Hiacenty :
Mogę wiedzieć dlaczego nie ma anticheata RO ? :dozingoff
--- End quote ---
Żaden antycheat nie zagwarantuje Ci pełnej ochrony przed haxami. W CS, Battlefield itp grach, dzień po upgradzie VAC'a, punkbustera wychodziła kolejna wersja cheatów kompletnie niewrażliwa na zabezpieczenia.
Podsumowując wątek, bse otrzymało już swoją szansę po wpadce z desperatem. W tej chwili, moim zdaniem chłopcy postąpili co najmniej głupio udowadniając, że nadal muszą to robić. Tylko po co?
Informuję, że plonek zapewnił sobie permanentnego bana na uczestnictwo w Barbarossie.
Sava:
--- Quote ---
Podsumowując wątek, bse otrzymało już swoją szansę po wpadce z desperatem. W tej chwili, moim zdaniem chłopcy postąpili co najmniej głupio udowadniając, że nadal muszą to robić. Tylko po co?
--- End quote ---
Apos, wybacz ale zrozumiałem Twoje słowa tak jakby cały klan wiedział i przyklaskiwał Plonkowi w tym co robił. Admin Astera, dodatkowo żadne podejrzenia do nas nie spływały... z kad mogliśmy o tym wiedzieć?? Cały klan został przez jedno indywiduum zhańbiony i teraz nic na to nie poradzimy.
--- Quote ---
Informuję, że plonek zapewnił sobie permanentnego bana na uczestnictwo w Barbarossie.
--- End quote ---
I bardzo dobrze...
Sojuz_PL:
--- Quote from: E'sS ---Cytat
Sojuz_PL :
Ostatnio zauważyliśmy że mimo ucichnięcia sprawy Desperata niektórzy z naszych graczy są publicznie oskarżani na polskich serwerach o jazdę na czitach. Szczególnie silnie piętnowany jest Plonek,
Buhehehhe, Sojuz, żenada !
--- End quote ---
Został zbanowany bo oszukiwał, należało mu się i już. Ja nikogo z ręke prowadzić nie mam zamiaru, sam podjął decyzje że chce grać nie uczciwie i poniósł tego konsekwencje.
Jaka jest pewność, że inni tak nie robią ?? Nie ma takiej ! W każdym klanie może być debil, który sobie ułatwia gre i nic o tym nie mówi.
--- Quote from: Banita ---Trzeba być kompletnym idiota zeby grac na cheatach :/
--- End quote ---
To prawda, bo radości z gry nie ma. Satysfakcja z pierwszego miejsce na mapie osiągnięta w ten sposób jest tylko świdectwem braku rozumu.
Ale powtarzam jeszcze raz, ja nie jestem wszechmocny i nie mogę powiedzieć nie używaj tego tamtego bo nie mam na to wpływu.
Pozostaje mi tylko przeprosić, że grał u nas...
Apos:
--- Quote ---Sava :
Apos, wybacz ale zrozumiałem Twoje słowa tak jakby cały klan wiedział i przyklaskiwał Plonkowi w tym co robił. Admin Astera, dodatkowo żadne podejrzenia do nas nie spływały... z kad mogliśmy o tym wiedzieć?? Cały klan został przez jedno indywiduum zhańbiony i teraz nic na to nie poradzimy.
--- End quote ---
Mam swoje dowody oraz przypuszczenia, że nie tylko bse wiedziało o tym fakcie. W każdym razie dobrze, że zostało to już oficjalnie potwierdzone, a materiały zgromadzone w tej sprawie są nie do obalenia.
Wielka szkoda, że przy tak małej scenie (gdzie każdy się zna), niektórzy muszą robić bałagan w ogródku.
Sava:
--- Quote ---że nie tylko bse wiedziało o tym fakcie
--- End quote ---
Zapraszam Cię na TS'a abyś przedstawił zarzuty. Jeśli ktokolwiek wiedział w klanie o cheaterstwie Plonka także zostanie wydalony.
Na tą chwilę jestem przekonany, o nie wiedzy o tym fakcie całego klanu.
Sam osobiscie po wyjściu tej sprawy po meczu, czuję sie oszukany przez Plonka i gardzę nim, tak jak i każdym cheaterem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version