Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Podejrzenia o czity...
BartBear_[PL]:
Dodam tylko, że nie jest to zachęta w żaden sposób do opluwania kogokolwiek bez silnych przeciw niemu dowodów i jeżeli pojedziecie za mocno po kimś BEZ podania faktów to w najlepszym wypadku taki post przestanie istnieć a przy regularnym brużdżeniu licznik warnings=warnings+1
No to miłej zabawy w takim razie.
_KaszpiR_:
nie odgrzebywac starych tematow, na milosc boska....
ShariK PL:
Mieliśmy rozmawiac o podejrzenaich o cheaty a nei o innych grach, a propo polecam quake III arena i unreal tournament. Naprawde swietne gry :). A co do cheatów też doleje oliwy do ognia. Plonek zawsze wie gdzie ja jestem, chyba ma radar, wallhacka lub coś w tym stylu, np. na zhitomirze naspuł mi wiele razy krew a szczególnie te dwa przypadki, gram ruskim i siedzę przy oknie przy parku obok kosciola, ktos nawrzucal duzo dymu że aż i cale okno zaslonilo i tu nagle... strzal przez dym oddany przez plonka albo że jestem sam niedaleko ostatneij flagi rusków, chcialem podejsc do tego samego okna co poprzednio, ale slysze jakies kroki, na szczescie byl jeszcze dlaeko, schowalem sie w rogu, spodziewalem sie ze pojdzie dalej i zabije go z zaskoczenia, a tu ... spokojnei sie wychylił i headshot w ulamku sekundy. Podsumowuje, Plonek ma wallhacka, radar lub cos w tym rodzaju
Hiacenty:
hehe lol :D dla mnie mają wszyscy czity kiedy mnie qwa zabijają ^^:D:blush
AdikPL:
Panowie i PAnie czity były sa i beda ale jesli nie znajdzie sie jekis jelen co da znow screany samemu to nic nie udowodnimy nikomu. A na zhito ewidentnie widac jak kilku graczy wie gdzie siedzisz i nagle wychylenie headzik i po zabawie .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version