Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (25/41) > >>

BartBear_[PL]:
Przypatrz się dobrze, dostał znamienne ostrzeżenie, przypominam że polemika z HQ Forum związana z działaniami moderacji itp. tego Forum w Odpowiedniej Sekcji - Sztab tak jest w Regulaminie, a skoro już jestem tym adminem-staluchem to wiesz co jest za łamanie Regulaminu? I to by było ostatnie "słowne" ostrzeżenie, następnym razem poleci z automatu...

wisnia:
Wczoraj grałem na serwerze inea. Mapa Basovka. Koleś którego ksywy już nie pamiętam (coś z Hypno na początku) będąc po stronie rosyjskiej Srtiełokiem strzelał z biodra, między innymi do mnie (axis) , zza drugiej i trzeciej linii okopów (my atakowaliśmy pierwszy cap zone, on kręcił się w okolicy bunkru dowodzenia), będąc ciągle w ruchu i trafiając przeciwników (m.in. mnie) z tego co zauważyłem za każdym razem pojedynczym strzałem! Gość nawet nie zatrzymywał się do strzału tylko sobie biegał zygzakiem i po prostu strzelał z biodra ! Czy to w ogóle jest możliwe ? Może ktoś zna tego faceta i on naprawdę jest taki dobry, ale jak dla mnie to wydaje się to trochę podejżane ?!

plonek:

--- Quote ---wisnia :
 Czy to w ogóle jest możliwe ?

--- End quote ---

chcieć to móc ;]

kryszek:
@ wisnia

Bardzo możliwe, ze wrócił nasz kolega pionek z nowymi czitami, ale nie wiem, wczoraj nie miałem okazji grać na inei.

ShariK PL:
Trzeba zrobić kolejne śledztwo 8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version