Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Podejrzenia o czity...

<< < (21/41) > >>

AdikPL:
Sava -  jakie dema jakie screeny - popytaj sie kolegow z klanu  , a co dojscia do finałow CC  - moze tak a moze nie ( moze za słąbi jestesmy a moze bysmy byli gdyby cziterzy nie grali u was  )

Skar:

--- Quote ---Sava :
Dobra adik.. już nie bądź śmieszny, jakie sreeny znowu, jakie dema?... zwęszyłeś okazję  musisz dopieprzyć swoje 3 grosze. Ciesz się że jesteście w poł finale po naszym odejściu i podziękuj bo sami byście do tego nie doszli.

--- End quote ---

xD jak zwykle wypowiadają sie Ci co najmiej wiedzą  :D Na własnym przykładzie sie przekonalem ^^ cóż moze sava bedzie innego zdania jak wpadnie 3 hax ^^
Ale cóż muszę Cię oświecić, screan był w pewnym sesie podrobiony, a dem bse także nie mialo :)

SORKI CICHY - ZWRACAM HONOR.

--- Quote ---Wawer a jak byś odebrał jakiś zarzut np. na Jeya czy Henia? Hmm pewnie miał farta i tyle a oni teraz wrzeszczą... nie sądzisz??
--- End quote ---

YYy... xD łojej xD Heniu gra dobrze, moze i tak dobrze ze wielu mysli, że nie gra czysto, Ale nei robi takich akcji ze zanim koleś wybiegnie to już celuje w dane miejsce oraz nie przewiduje każdego Twojego ruchu :)

Mimo to musze przyznać, że mam do plonka szacunek, po całej tej akcji dało sie z nim KULTURALNIE pogadać 8)

--- Quote ---I jak tu jeszcze podejrzewać Plonka było jak jest adminem i bynajmniej 14 lat nie ma, zwłaszcza że podejrzeń nie było do tej pory...
--- End quote ---

Podejrzeń było więcej niż na jakiegokolwiek gracza

kryszek:

--- Quote ---Sava :
Dobra adik.. już nie bądź śmieszny, jakie sreeny znowu, jakie dema?... zwęszyłeś okazję  musisz dopieprzyć swoje 3 grosze. Ciesz się że jesteście w poł finale po naszym odejściu i podziękuj bo sami byście do tego nie doszli.

--- End quote ---

Ej Sava wybacz, ale nawet jakby nie doszli, to wy bez pionka też tego byście nie zrobili :D

A poza tym, lepiej przegrać uczciwie, czy wygrać oszukując??  U nich przynajmniej każdy, dosłownie każdy może powiedzieć, ze grał uczciwie bez zadnego gówna, a u was... wątpie.

AdikPL:
Nawet gdybyśmy byli ostatni , wole być ostatni  grając uczciwie i mieć z tego przyjemność niż być np. pierwszy  grając na czitach i mysleć ze  jestem PRO  bo sobie cos  wgrałem , naprawdę trzeba mieć umysł 13-latka albo nawet gorzej żeby się napawać  nieuczciwą wygrana

Wawer:

--- Quote ---Sava :
 Ciesz się że jesteście w poł finale po naszym odejściu i podziękuj bo sami byście do tego nie doszli.

--- End quote ---

SG znalazło się w półfinale ponieważ uczciwie  zapracowali na czwarte miejsce po rundzie podstawowej.
Tym bardziej, że w czasie trwania eliminacji zachowywali się bardzo fair w stosunku do oponentów, mimo poważnych kłopotów ze składem.
Z mojej strony to koniec tego tematu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version