Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
max.pl:
Twój post Skar, nadal nic nie wnosi.
PS. Dla ciebie jestem [1stCav]max.pl, nie przypominam sobie żebyśmy byli po imieniu..........i nigdy nie będziemy.
Skar:
--- Quote ---max.pl :
Twój post Skar, nadal nic nie wnosi.
PS. Dla ciebie jestem [1stCav]max.pl, nie przypominam sobie żebyśmy byli po imieniu..........i nigdy nie będziemy.
--- End quote ---
a Twoj wnosi?? Tag najlepiej podkreślić niech każdy zobaczy :D
max.pl:
Moj wnosi bo zadałam pytanie - jakie jest stanowisko bse ???? Nadal cisza..................I tak kto gra wie w jakim jestem klanie.............dla 99% graczy jestem porostu max.pl lub Aga............a dla ciebie [1stCav]max.pl.
Koniec - czekam ja i inni na wasze oficjalne stanowisko.
PS. Z tagu jestem dumna........jak i z klanu w jakim jestem :D
grzech.pl:
Odpowiedź dla max na szybko, więc może być bez ładu i składu: na temat Desperata już się wypowiedziałem, co do dalszej działalności bse wypowiedział się już plonek i Sojuz. Jeżeli masz jeszcze jakieś dodatkowe pytania co do mojej osoby czy też stanowiska w tej czy jakiejkolwiek innej sprawie to niestety musisz poczekać do czwartku, ponieważ do tego dnia nie będę miał dostępu do internetu. Ps przestań grać opatrznościową matkę stanu, która zna jedną jedynie poprawną odpowiedź.
Skar:
Tiaaa.... odbije Ci Twoją offtopową piłeczke poraz ostatni...
Miałem namyśli Twoj kolejny post...
A jakbyś nie zauważyła "oficjalne stanowisko klanu przedstawił już plonek" dalej chcesz pospamować??
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version