Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
Trójgraniec:
5 za pomysłowosc - zapomniałem napisac ze mazna stosowac komba cyferek - brawo, ale za czytanie tekstu ze zrozumnieniem cos ok 2 (proponuje pocwiczyc przed matura, egzaminami do gimnazjum - nie wnikam w szczegoly) - nigdzie go nie bronie, ja z nim tylko solidarnie ide na dno.
BTW. Prosze o kontakt na gadu w sprawie konta - 5*3.66=18zł30gr - prosimy kierowac przelewem ( akcja widze udana - 1 i kawałek slota na shootersach, jeszcze pare osob i bedziemy z despem mogli meczyk zagrac)
kryszek:
--- Quote ---brawo, ale za czytanie tekstu ze zrozumnieniem cos ok 2 (proponuje pocwiczyc przed matura, egzaminami do gimnazjum - nie wnikam w szczegoly) - nigdzie go nie bronie, ja z nim tylko solidarnie ide na dno.
--- End quote ---
Dziękuje nauczycielu, poćwiczę przed maturą, ale czy to moja wina,jeśli jedna osobe mozna zrozumieć, a druga pisze bełkot o sms'ach?? A idzcie topcie się razem z tymi wszystkimi wallhackami...
--- Quote ---BTW. Prosze o kontakt na gadu w sprawie konta - 5*3.66=18zł30gr - prosimy kierowac przelewem ( akcja widze udana - 1 i kawałek slota na shootersach, jeszcze pare osob i bedziemy z despem mogli meczyk zagrac)
--- End quote ---
To co piszesz nie jest śmieszne, jest żałosne...:D
A co do tych esemesów, chcesz, zeby Ci przysyłać, zbierasz oprócz na slot takze na czity, po ile ona tam są 10$, 20??:P
AdikPL:
To ze coś takiego sie stało jest przykre bo świadczy ze dorosła osoba potrzebuje wspomagaczy by czuć sie dowartościowana ( jakiś kompleks) , zwłaszcza ze to administrator był. Jeśli już sie to jednak stało to trzeba dać takie kary by innym sie odechciało. Jest nas tak mało na naszej scenie a taka jedna osoba jeszcze spowodowała ze czesci aż sie odechciało grać!!!
Trójgraniec brawo topisz sie z oszustem !!!! 5 za pomysł by inni nie pisali ale 2 za bełkot w jaki to napisałeś !!
Trójgraniec:
Oj Kryszek włazisz miedzy wodke i zakaske i sie dziwisz ze jest bełkot :) zakłucasz mi cały tok myślowy, i potem sie pozbierac nie moge. Klepie sobie powolutku w klawiaturke, odpisuje sobie komus, nagle wpadasz Ty , ja wciskam ODPOWIEDZ i wychodzi ze to do Ciebie. Daj lepiej na TS bo tak to sie nie dogadamy ...
Yab_PL:
@Trojgraniec, ale glupoty pieprzysz. Czity zawsze i wszedzie rozwalaja przyjemnosc z rozgrywki i nie powinno byc kompromisow w traktowaniu ich. Poza tym jakbyscie napisali jakies skromne oswiadczenie ze oprocz tego ze sie od tego odcinacie to potepiacie takie zachowania to by bylo ok. Jako potwierdzenie tego mogla by byc jakas zmiana nazwy albo cus (w koncu zalozyciel wpadl). A ty robisz wszystko na odwrot i jeszcze jakas gowniana ankiete. Czy ona miala byc smieszna czy co bo nie jarze? Jak ma ktos was traktowac powaznie? Pozniej sie dziwicie ze jest burda i podejrzewaja was wszystkich....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version