Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Desperat (podzielony temat z losiach na polskich serwerach)
Skar:
Chyba to najmądrzejsze co możemy zrobic... Coż,tzreba poczekać aż się zbierze skład.
max.pl:
--- Quote ---Baran :
Czy ktoś się oburza max? Trzeba też czytać między wierszami...
Cofnij sie kilka postów wcześniej............i poczytaj miedzy wierszami.
--- End quote ---
BartBear_[PL]:
--- Quote ---Baran :
Przecież kiedy piszę, że nie używałem i nie używam czitów to czy ktoś z Was mi uwierzy?
--- End quote ---
No ja na ten tutaj przykład wierzę i Tobie i innym BSE'owcom, za dużo siedzieliśmy razem na TS'ie jak i na publikach, żebym sądził inaczej :)
Co do Despa i jego (domniemanego długotrwałego) czitowania to... sorki Desp :) ale jak na czitującego byłeś po prostu za cienki w skillu (chyba specjalnie nie zaniżałeś formy żeby ukryć haxy i to w dodatku na publikach)...Często na mnie na kurawodna i kilku innych psioczyłeś że po tyłku od nas zbierałeś i nagłej metamorfozy na übersoldata jakoś nie odnotowaliśmy w tych momentach...:p
Co do badawczej funkcji włączonych czitów...no cóż jest takie powiedzenie "język wroga trzeba znać" i ja bym tą sytuację właśnie pod to zastosował skoro poznał jak się czituje, łatwiej (jako adminowi) byłoby mu wyłapywać czitujących, czy sam by stosował w późniejszym czasie te czity, no cóż...kwestia jego sumienia i moralności... Ale nie można skazać każdego z wyprzedzeniem za zabójstwo tylko za posiadanie noża kuchennego (którym również można przecież zabić)...
Jedne z czym się zgodzę to z lekkomyślnością wstawienia tych skrinów i tu dupa blada:con
Teraz najłatwiej innym klanom odrzucić BSE jako nieczyste - to po najmniejszej linii oporu, jakoś nie widzę tutaj chrześcijańskiego miłosierdzia i wyciągniętej ręki do leżącego...czemu nie dacie im szansy? Jak zdarzy im się wygrać to już na pewno będą mieli wtedy dowody na swoje fair play które z pewnością będą okazywać dla wybielenia klanowego taga, no ale cóż... przeciwnika najłatwiej wyeliminować najprostszymi metodami, to WY pokazujecie BSE kciuk w dół...:(
Baran:
Dzieki BartBear za słowa wsparcia:)
BartBear_[PL]:
Poza tym skoro w klanie gry "wojskowej" powinny przynajmniej w teorii obowiązywać "zasady wojskowe" to dowódca jak najbardziej odpowiedzialny jest za swoich podwładnych, natomiast odwrotnie to już nie - po prostu taki jegomość trafia pod sąd (który już się odbył wczoraj na TSie - ja bym powiedział że to była Święta Inkwizycja, no ale cóż...)
Tak więc co macie do klanowiczów BSE?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version