Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
[INEA] małe zmiany -> 24 sloty (podzielony)
kryszek:
--- Quote ---Wawer :
A co powiesz Desperat na taka wersję:
RO 2 to min.:
-olbrzymie mapy
-samoloty
-moźdźdzerze
-działa
-czołgi
-grafika jak w Crysis
-klanówki 16 vs 16
Nie marzy Ci się coś takiego?:D:D:D
--- End quote ---
Taa wszystko zajebiste, tylko jedna sprawa... "grafika jak w Crysis". Wiesz, każdy by musiał mieć raczej potwora nie komputer, sam mogę oświadczyć, że 8800gts 320 mb do Crysisa nie starczy xD Ale druga strona medalu, fizyka jak w Crysisie, miodzio by było. Tylko które servery by utrzymały czołgi,samoloty,działa itd, skoro teraz średnio sobie radzą z czołgówkami ?? xD
Desperat:
--- Quote ---Wawer :
A co powiesz Desperat na taka wersję:
RO 2 to min.:
-olbrzymie mapy
-samoloty
-moźdźdzerze
-działa
-czołgi
-grafika jak w Crysis
-klanówki 16 vs 16
Nie marzy Ci się coś takiego?:D:D:D
--- End quote ---
Hehe Wawerku czy ja wiem :D Samolotem bym pośmigał xD hehehe ale np. pomyśl gdy za sterami zasiądzie zdeterminowany ROPlayer xD hehe
Czołgi już są :p działa też..
Nie gralem w crysis i nawet nie wiem co to jest ... ;]
A klanówki 16 Vs 16 no ba :D ja zawsze za :)
Może i by się przydało heh a na razie marzy mi się poprawne zainstalowanie RO ... zachciało mi się mieć steama po rusku i się nie chciał odpalić po takiej modyfikacji ... zwieszał sie xD xD heheh
Wawer:
--- Quote ---kryszek :
Taa wszystko zajebiste, tylko jedna sprawa... "grafika jak w Crysis". Wiesz, każdy by musiał mieć raczej potwora nie komputer, sam mogę oświadczyć, że 8800gts 320 mb do Crysisa nie starczy xD Ale druga strona medalu, fizyka jak w Crysisie, miodzio by było. Tylko które servery by utrzymały czołgi,samoloty,działa itd, skoro teraz średnio sobie radzą z czołgówkami ?? xD
--- End quote ---
No ten Crysis to kwestia umowna. Raczej chodziło mi o bardziej nowoczesny silnik gry, umożliwiający wprowadzenie mnóstwa zmian.
Wiem wiem...przyszłość gier to arkadówki w typie Counter Strike i COD 4 - małe mapki, gra po 8 itd...
Ale pomarzyć można. Poza tym cóż... może za 2, 3 lata bedzie już jakiś wydajny silniczek a i my bedziemy mogli pochwalić się lepszym sprzętem:D
pol77:
:DBa, gdyby tak były klanówki 16 vs 16 sam bym się zaciągnął
Desperat:
--- Quote ---pol77 :
:DBa, gdyby tak były klanówki 16 vs 16 sam bym się zaciągnął
--- End quote ---
Kiedyś juz Ci wspominałem o grze z nami :D :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version