Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

Nic się nie dzieje

<< < (15/17) > >>

AdikPL:

--- Quote ---Wawer :
Moim zdaniem na polskiej scence jest miejsce dla co najwyżej dwóch serwerow publicznych.

--- End quote ---

Zgadzam sie , Inea powinno byc wiecej map , Aster  tylko 1 serwer mieszany z najbardziej grywalnymi  standart+custom

Wawer:
Jak dla mnie na Inei można dać najwyżej jeszcze dwie mapki, np mega grywalne customy. Nie więcej bo ludzie uciekną a w tej chwili nie ma co na frekwencje narzekać. A Astery zrobić na wypasie - max map customowych i czołgowych i system głosowania tak jak powiedziałem.

Alex:
Z customami na inei bedzie duży problem. Już dawno prosiłem _KaszpiRa_ o wrzucenie mapy Budapest ale nie wszystko od niego zależy. Na dzień dzisiejszy prosiłem go o zmianę map cycle z 3 na 5, zmianę głosowania na punktowy i uaktywnieniem wszystkich map oprócz typowo czołgowych, bo te będą na asterach.
O ludzi specjalnie bym się nie martwił bo na to specjalnego wpływu nie ma nikt, a ci co będą chcieli to będą grali, a na siłę i tak nikogo nie zatrzymasz.

[E'sS]:
Etam Budapest:| BlitzKrieg V2 to bardzo fajna miejska mapa.

Wawer:
No ja właśnie myślałem o Budapeszcie i jeszcze jednej mapce ( nazwy teraz nie pamiętam) w klimacie Stalingradkessel z 4 symetrycznymi flagami - mega-grywalna mapa inflantry na której non stop się coś dzieje. Poza tym każda z drużyn może ją wygrać przejmując wszystkie flagi więc nudno na pewno nie jest. Dobrze się na nie gra po 6 i po 20.
No ale o tym Alex trzeba napisać na forum Inea.
Moze wieczorkiem coś tam wrzucę to w razie czego poprzyjcie mój post.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version