Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Nic się nie dzieje
pawelvc:
jak mnie odbanujecie na costumach to bede tam chodził często
Wawer:
Ja praktycznie codziennie gram customy tyle, że na zagranicznych serwerach. Nie mam cierpliwości aż się zbiorą gracze na Asterze.
Podpowiedziałbym rozwiązania, które mogą okazać się skuteczne:
Wrzucić jak najwięcej map, dać uprawnienia administratora tym osobom, które zdeklarują się często grać i rozkręcać serwer oraz, co wydaje mi skuteczne na innych serwerach, w głosowaniu na mapę powinna decydować ilość pkt głosujących graczy a nie liczba graczy głosujacych na daną mapę.
BartBear_[PL]:
Desperat
--- Quote ---
Wrócić customa na #2
Wiem jako admin ,że wielu ludziom brakuje starego polskiego customka. Specjalista od Customów BartBear napewno by się ucieszył z ich powrotu
--- End quote ---
Skoro mnie wywołałeś do tablicy to mogę tylko napomknąć że odpowiednia moja deklaracja leży na dnie szuflady u Gorala :wink i jak już pokona pewne biurokratyczne przeszkody to będę (czytaj byłbym w stanie) utrzymywać customki up-to-date i na 100% sam bym tam siedział :D
No ale to serwer publiczny i nie ma za zadania uszczęśliwiać jednego(?) gracza :)
Co do propozycji Wawera punktowego głosowania na mapki...sądzę że "góra" nie będzie miała za złe wykonania (przynajmniej czasowo) takich eksperymentów w poszukiwaniu drogi do serca i czasu graczy, na próbę można włączyć, jakby co zawsze jest powrót do metody ilościowej :)
Desperat:
mam swoją zasadę ,że KTO NIE RYZYKUJE TEN NIC NIE MA Góral Zaryzykuj i pomyśl nad tym o czym napisałem.
W zasadzie można zaczynać mówić o Reanimacji serwerów Aster... bo Inea zaczyna pochłaniać wszystko.
Alex - wiadomo,że brakuje graczy ( Polskich) na 2 czy tam 3 serwery.
Popatrzcie co się dzieje z serverem Ballied Fighters - Kilka map SNAJPERSKICH i są momenty,że nie idzie się wbić.. Gracze ?? zagraniczni, głównie amerykanie i niemcy.
Wystarczy chcieć i pomyśleć a może się udać
plonek:
--- Quote ---Wawer :
w głosowaniu na mapę powinna decydować ilość pkt głosujących graczy a nie liczba graczy głosujacych na daną mapę.
--- End quote ---
jestem za :yes
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version