Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Nic się nie dzieje
Clevinger:
Jako że byłem przez pewien czas na urlopie od kompa/grania z powodu popsutego headseta i paru innych nieistotnych rzeczy chciałbym uściślić - 4 osoby wyszły z klanu *PW* :P czy istotne czy nie - fuck it... klan i tak się pewnie rozpadnie
Michał:
heh ciekawe kto został jeszcze w klanie...
Dziki_Koziol:
Klan to się rozpadnie dopiero jak usunę *PW* przed nickime w grze (kropka) :D
Sherman:
--- Quote ---S!b!K :
--- End quote ---
Raiden- Adrian może robić Skusze takie uwagi, ty nie.
[/quote]
A kim on jest ?? Jego tata ??:P
Na moje ucho to co najwyzej synem moze byc ^^
[/quote]S!b!K... jest starym członkiem klanu z którego Skucha właśnie odszedł. Raiden nie. Starczy?
Skucha:
--- Quote ---AC| AdRain :
--- Quote ---Skucha :
Tak miedzy bogiem a prawda Alex z PW odeszly 3 kluczowe postacie dla tego klanu: vodka, mati i ja i powatpiewam zeby koledzy sie otrzasneli... mozliwe, ze klan po prostu sie posypie...
--- End quote ---
brawo skucha, w moich szklanych (jak widać na avatarze)oczach sporo straciłeś, textem że jesteś kluczowym graczem. Już nawet odechcialo mi się spotkania 28.
--- End quote ---
hehe adrianku sluchaj :): jako jeden z nielicznych osob staralem sie zebrac sklad na mecz, wyznaczyc bronie ludziom, "poustawiac" ich na mapie, wprowadzac mila atmosfere na TSie :D, w ogole po co sie chlopie czepiasz jakos prawie cale wakacje do teraz cie nie bylo..... sporadycznie wchodziles cos tam powiedziales i papa... nawet nie wiesz jak z vodka i kozlem omawialismy nocami "co by tu zrobic zeby bylo lepiej" takze prosze cie daruj sobie ;), a propo naszego spotkania 28 - sam powiedziales, ze nie przyjedziesz... pozdro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version