Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl

Nic się nie dzieje

(1/17) > >>

Wawer:
-brak aktualnych artykułówna R.O. pl...
-na forum pisze 10 osób na krzyż...
-po szale eliminacji do wcg w ro ladderze grają raptem 2 klany...

Co jest?
Wakacje jeszcze czy już się gra znudziła?

max.pl:
Gra sie nie znudziła, ale w życiu ważniejsze są  sprawy niż RO. :D

Alex:

--- Quote ---Wawer :
-brak aktualnych artykułówna R.O. pl...
-na forum pisze 10 osób na krzyż...
-po szale eliminacji do wcg w ro ladderze grają raptem 2 klany...

Co jest?
Wakacje jeszcze czy już się gra znudziła?

--- End quote ---

Zainteresowanie grą w RO wróciło do standardowego poziomu sprzed wcg. Dwa "klany" powstałe w zasadzie tylko do udziału w wcg już zakończyły swój żywot. Na dzień dzisiejszy to chyba tylko env można pokibicować w rozgrywkach roladera; może z czasem przy odrobinie chęci 1stCav też wróci do rozgrywek. Na inne "timy" biorące udział w roladerze to chyba nie ma co liczyć (może jeszcze PW jakoś się otrząśnie się z przejściowych kłopotów i JC zacznie coś innego grać niż PCW). Z tego co wiem to cześć graczy "ćwiczy" wersję demo ET:QW czekając z utęsknieniem na premierę.

30.09 startuje w rozgrywkach TP i mam nadzieję, że rozgrywki będą prowadzone innym systemem niż pucharowy. Wtedy chłopcy trochę dłużej pograją i będzie komu pokibicować.

Bathin:

--- Quote ---max.pl :w życiu ważniejsze są  sprawy niż RO. :D
--- End quote ---

Jakie !!??

A tak poważnie to:
ROladder - bardzo chcemy w nim zagrać, ale mam problem. Zarejestrowałem Klan, ale za cholerę nie mogę dopisać do niego swoich graczy. Są tylko na liście zaproszonych (roster), ale nikt nie dostał ode mnie oficjalnego zaproszenia. Napisaliśmy już chyba do wszystkich adminów z rolady i zero odpowiedzi:((
Co do rodzimej sceny, to się zgodzę że lipa, nie ma z kim grać sparów, jedyni którzy do tej pory z nami zagrali to enclave i KOKS (buehehehhehe).
Ogólnie nasze serwery stoją puste, ale to normalne, niestety większość graczy jest w wieku szkolnym, tak że póki większość składu klanu to dzieci to nie liczcie że będzie tych klanów w rozgrywkach bóg wie ile.
Pzdr

Booli:
Może niech lepiej zostawią to ETQW w spokoju i wrócą do żólwiego tempa w RO bo na tamtej scenie to raczej nikt, kto grał w BF/RO nie ma większych szans...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version