Różności > Śmietnik
Łosie na polskich serwerach - pręgierz (podzielony)
YankeSmgn:
To nie jest usprawiedliwienie - alkohol.
Po alko mozna np. wyrznac polowe swojego teamu, bo wiadomo, ze odbija. Ale nie rzucac rasistowskimi tekstami, tak nagle przeciez to nie przychodzi.
sugabuga:
o no popatrz, znasz go z grania i z TS... to rzeczywiscie dobrze musisz go znac. Przestan mi tu pisac glupoty ze mial zly dzien i dlatego taki byl. Prawda jest taka ze to co pisal tkwilo w nim od dawna tylko poprostu alkohol spowodal ze z siebie to uwolnil i wyjawnil to publicznie. A tak to zawsze byl tym pie***** nazista, na kompie pewnie ma pelno filmikow z Hitlerem i III Rzesza i sie nimi fascynuje codziennie. Nawet najwiekszy fanatyk nazizmu nie dawal by publicznie na forum podpisu z jednych ze slow Hitler.
Dziki_Koziol:
Jej! J@hoo nieładnie zrobił rzucając takimi tekstami - tu "poprawność polityczna" musi być zachowana, żeby zniechęcić prawdziwych bezmózgów. Przeprosił? Przeprosił, po co więc te krzywe teksty? Przydało by się małe, kosmetyczne cięcie w tym temacie - dla zaprowadzenia porządku.
P.S. Co kto ma w podpisie - kwestia gustu, mnie też w oczy kłują cytaty z Adiego czy Stalina, skoro jednak administracja nic nie mówi - cóż nie moja broszka.
Infulat:
--- Quote ---Dziki_Koziol :
Przydało by się małe, kosmetyczne cięcie w tym temacie - dla zaprowadzenia porządku.
--- End quote ---
Popieram
Fajnie by było gdyby administratorzy forum zaczęli serio traktować regulamin forum, w szczególności punkty 2-c, 3-a i 4-b.
Wawer:
--- Quote ---AdikPL :
to co kto ma na kompie to jego prywatna sprawa.
--- End quote ---
No nie do końca bym się zgodził, na niektóre rzeczy istnieją paragrafy...vide A. Samson.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version